Hirdetés

Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    Üdv!

    SE Xperia Neo vagy LG Optimus 2X? Először rögtön rávágtam volna, hogy utóbbi, hisz annak tűnik, illetve majdnem egy LG Optimus Black tulajdonosa lettem majdnem, de nem sikerült (ezért kezdtem alternatívák után kutatni), aztán mégsem lett ennyire egyértelmű a dolog.
    Mindent összevetve melyik éri meg jobban?
    A Neo előnyei: frissebb rendszer, <szubjektív>nagyon jó formavilág</szubjektív>, jobb üzemidő. Hátrányai: nem Gorilla Glass a kijelzőn, ujjlenyomatgyűjtős.
    A 2X előnyei: 2 magos processzor, 8 GB belső tárhely, Gorilla Glass. Hátrányai: rossz üzemidő, <szubjektív>rémes kinézet</szubjektív>, Froyo, napfényben jobban tükröződő kijelző, átlag 10.000-rel drágább, nekem meg pont ez alatt lenne a plafon.
    Mindezeket tesztekből szedtem ki, egyik telefont se volt alkalmam élőben látni vagy kipróbálni.
    Mit gondoltok? Megéri a két mag és a nagy belső tárhely, ha cserébe rosszabb az üzemidő? Megéri a Gorilla Glass, ha cserébe <szubjektív>nem túl szép a telefon</szubjektív> és még tükröződik is?

    A lényeg: megbízható telefon 1-1,5 éves használatra (tudom, 512 MB 1 év múlva már kevés lesz, de a keret miatt jobbat nem lehet), gyors rendszer, amit csak akkor kell moddolnom, ha én akarom, tehát nem kényszerülök rá frissítések miatt (Gingerbread előnyben).

    ui.: a kijelzők közti 0,3" különbség nem érdekel különösképp.

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Aktív témák