Hirdetés

Aktív témák

  • Davidoff91

    aktív tag

    válasz P-SZ-S #23015 üzenetére

    SGS2 meg melegszik, és sárgul a kijelzője, legutolsó információim szerint még azt se lehet tudni, hogy szoftveres vagy harveres hiba...
    Optimus 2X szoftverével komoly gondok vannak (újraindul a telefon, nem jelzi a hívásokat, lefagy töltés közben, hangszóró rosszalkodik hívás közben).
    Valaki írta a ZTE Bladet is: Egész gyors a telefon egyébként (haverom gyári rommal használja, milliónyi alkalmazást töltött le), a kijelzője nagyon szép, a gond az üzemidő.
    Incredible S: gyakorlatilag ami volt minimális szofveres hiba, azt a HTC megoldotta a 2.3-al nagyon stabil és gyors, nem tapasztaltak hibát a tulajok 2.3-al (részletesen kifaggattam őket, mert Incredible S az egyik jelöltem). A kijelzője szebb, mint a DHD-nak és az akksija is jobban bírja, kijelző csak minimálisan kisebb, mint a DHD-ban. És Telenornál egyébként érthetetlen módon olcsóbb, mint a DHD.
    Galaxy S: Szép az Amoled, de zavaró lehet a túlszaturáltság, valamint engem zavar a pentile mátrixos elrendezés (engem pl zavar, olyan csíkos a képe), állítólag gyors a mindennapok során.
    iPhone 4: Nincs rádió és Flash.:D Meg nekem kicsi a kijelzője.:D Másba tényleg nem tudok belekötni.:D

    Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro

Aktív témák