Hirdetés

Aktív témák

  • Csakénvagyok

    őstag

    válasz L7wy #10983 üzenetére

    Sajnálom, de te félreérted vagy félre érteni akarod.

    Csupán arra akartam felhívni a figyelmet hogy közel sincs úgy, mint: állítod kinyír mindent, elég a védelmed bőven. Ezt most nem értem, én nem álítottam ilyet, sose, sőt csak az ellenkezőjét.

    Sőt, annyit mondtam hogy saját tapasztalat, nekem a MB AM nem fogott, semmit, viszont meg is értettem hogy ez speciális, igen kártékony spywarekre specializálódott program, s valószinüleg azért nem fogott, mert ilyet még nem szedtem össze.

    Hogy több progival is scannelsz az egy dolog (nem álnadó védelemmel, esetleg OnLine Scannerekkel), több szem többet lát, viszont én kívánom neked tegyél fel két külömböző AVt, sok sikert ha egymásbagabajodnak.

    Hogy mi mit szed ki az egy dolog, hogy meik AV fejlesztői mien gyorsan reagálnak az egy másik.

    Annyit kritizáltam csak hogy beajánlok egy KIS+SAS+MB-AM kombinációt mindenkinek (ráadásul 28szor, vagy mást ne mismersz, vagy cég vagy, de minimum annak látszol), még azt is mondom ennyi tökéletesen elég, "ráadásul egy meik a legjobb antivírus" topikban, minimum támaszd is alá (amúgy nem hiszem hogy elég).

    Azt hogy menyi ideig, mien szakmai háttérel, vagy menyi utánajárással készítették egy dolog, nem is álítom hogy nincs kidolgozva, csak picit fura szájízed van ha felsorolják egy nagyhalom AVt, spyware írtót, végül kiemelnek kettőt . Ez meg marketing, akárki akármit is álít.

    És még valami a végére: egy aláírás (sajnos a koléga nevére már nem emlékszem) : Ha szakmai kérdésed van, használd a fórumot, ne priviz

Aktív témák