Hirdetés

Aktív témák

  • L7wy

    őstag

    válasz Csakénvagyok #10966 üzenetére

    Na bejöttem én is a topikba, mert látom mi folyik itt.

    Csupán arra akartam felhívni a figyelmet hogy közel sincs úgy, mint: állítod kinyír mindent, elég a védelmed bőven.

    Ok akkor te tegyél fel Panda, Kaspersky, Avira, G-data, Bitdefender, MBAM, SAS, Spyboot S'n'D, meg még egy 10 av, is,spywareírtót, és akkor kellemes biztonságérzetet kíván az összes topiktag.

    Az első hozzászólást elég sokáig készítették a srácok, és kérdezték is az aktív topiktagok véleményét hogy jó-e...Itt már én is kb féléves aktív tag vagyok, és elég sok marhaságot olvastam már, szóval kár bővíteni. Az meg h a Kaspersky-t, MBAM-ot és SAS-t ajánlgatták, megvan az oka!!! Kaspersky az egyik olyan antivírus, ami igencsak nagy eséllyel megtalálja a legtöbb kártékony programot, és el is tudja távolítani!!! Avirát is szoktuk ajánlgatni, mert ő az ami elvileg a legeslegtöbbet felismer, és nem is terheli a gépet. MBAM, meg nagyon praktikus kis program, és minden gépre nyugodtan telepíthető, semmi negatív hatása nem lesz.

    Szóval az a lényeg, hogy kár felhozni dolgokat itt a topikon belül(priviben nyogodtan megkérdezhetted volna az első hozzászólás szerkesztőit (Plag és blattida)hogy miért csak ezeket ajánlották, szerintem sokkal segítőkészebben válaszoltak volna, mint így, h támadod őket(ahhoz képest még szépen viselkedtek, h ilyen marhaságokkal jössz)), hogy ezt miért nem így, meg miért nem úgy csináljuk... Nehogy már megakard változtatni a segítségi módszereinket...Vagy akkor legyél te is aktív topiktag, segíts te is mindenkinek, és akkor vitázhatsz, h talán ez jobb vagy az.

    [ Szerkesztve ]

    Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS

Aktív témák