Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ko9

    addikt

    válasz DanielK #12082 üzenetére

    Üdv!
    Ha van Mac-et használó ismerősöd, akkor támadd le egy 8GB-os pendrive kiséretében, és Kakewalk-kal készíts egy pendriveot.
    Elején Install to USB-t kiválasztod, majd be kell tallózni az Install Mac OS X Lion.app-ot, amit meg tudsz szerezni legális módon AppStore-ból, vagy illegálisan... Erről max PÜben. :U
    Utánna kiválasztod a pendriveod, és ha kéri, akkor meg kell adnod egy alaplaptípust. A tied nem lesz benne, ezért ki kell választani egy ahhoz hasonlót. Mindjárt keresek egyet.
    Majd Start, és igyál egy kávét mire megcsinálja.
    Ha kész, húzd le majd dugd vissza a pendriveot. Nyisd meg, és menj a /Extra mappába, és töröld ki a DSDT.aml-t, majd rakd be ezt a helyére.

    Ha Windows 7 mellé akarod rakni, akkor:
    1 - kell neki egy külön partíció, gondolom ez alap
    2 - ki kell cserélni az OsInstall framework-ot (vagy meg kell patchelni), hogy MBR-re is felmenjen. Ehhez töltsd le ezt, majd nyiss egy Terminált, és futtasd le a következő parancsot (jelszót fog kérni!!):
    sudo tar xjvf ~/Downloads/Lion_OSInstall_GM.tar.bz2 -C /Volumes/Mac\ OS\ X\ Base\ System

    Majd menj át a te gépedre, és hajrá :R

    --------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

Új hozzászólás Aktív témák