Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
Tudom, lement már a "rendes" blekkfrájdéj, de mosogatógépet néznénk, van valami BB ajánlat esetleg?
A héten induló glamour akcióban milyen kuponok vannak?
-
dorika87
őstag
válasz
dorika87
üzenetére
Kideritettem, hogy állítólag megsérült szállítás során a csomag és ezért került visszaküldésre.
Erre megkérdezi az ügyintéző, hogy rögzítse-e az újbóli kiküldést? Mondom persze, hisz ki van fizetve és várom a csomagot. Erre ilyet mond, hogy mivel van készleten ezért tudja rögzíteni a díjmentes kiszállítást. WTF... még jó, hogy díjmentes hisz ők hibáztak, én csak türelmesen várok. -
dorika87
őstag
válasz
Villa7
üzenetére
oh az még viccesebb, ha lesz időm és kedvem leírom akár részletesebben is, de röviden a lényeg, hogy az ő válaszuk alapján ők az 57-es fiókba töltötték be a kávét, én fotókkal tudom bizonyítani, hogy a kód alapján nekem a 67-es fiók nyílt ki, és üres volt. A futárszolgálat azt a választ adta, hogy a futár visszament amikor ürítette a boxokat és ő az 57-es fiókból kivette a csomagot.
Nem akarják újra kiküldeni és csak egy 5ezer forintos utalványt ajánlottak fel. Írtam panaszt, hogy kérem vissza a pénzem ha már nem küldik ki újra, mert szerintük ügyfél hiba történt. -
dorika87
őstag
Sziasztok. Egyre furább dolgokat művel az emag.
Már napok, illetve hetek óta várom a BF-es Ariel mosószert easyboxba, és már régóta csak az szerepel a rendelések menüpont alatt, hogy csomag elküldve, és ott a csomagszám. Úgyhogy ma kíváncsiságból rányomtam a nyomonkövetési számra és ez fogadott a sameday felületén:
A csomagot sikeresen visszaküldtük
A csomag visszaküldésre kerül a kérésnek megfelelően. További részletekért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a feladóval.
Én nem kértem ilyet, úgyhogy most éppen chatelek az emaggal.... nem is értem. -
Levi26
újonc
Sziasztok! Nem tudjátok esetleg, hogy a Prémium tagság vásárlásnál mikor lesz black friday?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
maross
üzenetére
Nézik a nyavaját meg. 2x is jártunk így és az lett a vége, hogy a csomagnak lába kélt. Még mi lettünk meggyanúsítva, hogy átakarjuk veri őket. Aztán vagy 3 hét után, egy büdös bunkó sd futár, már bocs a kifejezésért, de éppen csak nem dobta nekünk a csomagot, hogy itt a vackotok ne’. Persze ami benne volt mosószer kifolyt. Mosószer doboza kilyukadva, tocsogott az egész. Úgy volt összetákolva a doboz havanna barnával. Ment a panasz az egész hóbelebancnak. Szerencsére duplán kifizették.
-
DJGABI
addikt
válasz
Joe123
üzenetére
Tavasszal asszony Samsung Champ 2-jét adtuk le [link] , hát megszenvedtek vele de végül elfogadták. Egyébként valami Obsolete jelzővel rögzítették ezt is, azért húzták a szájukat erre is. De ja, első körben én is régi még nyomógombos telókat vittem, telefonon azt a tájékoztatást adták hogy csak imei legyen olvasható....
#44207 cd930 nagybátyámnak ilyen emagos Star-t rendeltünk, évek óta csak megy.
-
cd930
senior tag
válasz
barizo
üzenetére
Másik topikban tették fel ezt:
Siguro CF-D16W Fast Freeze 142 fagyasztóláda, ez most 60ezer az Alzánál.
142 liter, de 83,5×63,5×55,6 cm. -
barizo
tag
Sziasztok
Nem futott bele valaki esetleg egy normális akcióba
kisebb kapacitású (100l környéki) fagyasztó terén?
Bár az idei év BF vagy CM vagy bármilyen
akció tekintetében nagyon lapos.
Köszönöm
-
rushty
őstag
A totyik címe elavult.
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok!
Cloud storage-ot keresek cyber monday alkalmából, 2-5 TB jó lenne és 1-2 éves időszakban gondolkodok. Tudtok, láttátok jó dealeket? Hol érdemes nézelődnöm és mit ajánlotok?
-
Joe123
senior tag
válasz
Csokissüti
üzenetére
Jól értem, hogy akármilyen szutyok telót beszámolnának 30 ropiért ha benne van a rendszerükben? Ha leadok valamit, ami elfogadnak, egy 100 ezres telót odaadnak 70-ért?
-
davenport
senior tag
válasz
Csokissüti
üzenetére
Most kérdeztem meg egy MM-ben. 30 000 alapból jár + a telefon ára, és az imei legyen olvasható,akár csak a hátlapon is. De ahol ajándékkártya és készülékbeszámítás van, ott csak az egyiket választhatod. Tipik MM viselkedés, mert erre a honlapon nem utalnak.
-
mghltm
addikt
válasz
Csokissüti
üzenetére
Promóciós feltételek reszt olvasd el, 1500 korul adnak csak erte:
Készülékbeszámítás esetén az áruházaink Okospultjaiban a technikus kollégák azonnal, helyben bevizsgálják a készülékét és megajánlanak rá egy beszámítási árat. A beszámítani kívánt készülék értéke ezeken felüli kedvezményként vonódik le a megvásárolni kívánt termék értékéből!
-
Csokissüti
tag
Media marktban az Extra keszülékbeszamítás (most a BF alatti akció) mobiltelefon vasárlasnál kb 30.000ft jár akkor is ha kb 10 éves keszüleket adok le? Ezért a samsung a5 ért altalában a kalkulátorok kb 1500ft-ot írnak, de az extránál mindegy nem járnia kell a nagyobb összegnek.
-
AMD94
junior tag
Valaki nyert egyáltalán tárgy nyereményt az emag nàl ? Vagy csak egy kamu volt ?
-
Uraim!
Köszönöm mindenkinek a segítő információkat!
Még nem volt időm mindet átnézni, de még keresek.
Családi megosztás lenne a terv. Nálam van a fő fiók, ezen belül mappák a családtagoknak és a megosztott mappára tudnának feltölteni/letölteni a családtagok..
Azt viszont nem szeretném, hogy ezért minden családtagnak elő kelljen fizetni. -
válasz
Mcrazy
üzenetére
Én az előző Black Friday alkalmával vettem 2TB-s lifetime csomagot náluk, másodlagos off-site backupnak nekem bevált, de ki kell emelnem: csak ezért a kedvezményes árért. A le-/feltöltési sebességek nálam 10-15 MB/s-nél kimaxolódnak, mivel a titkosítás lokálisan zajlik, ezért az eszközt, amiről le-/feltöltesz rendesen megizzasztja. Az Android alkalmazás eléggé fapados, nálam a kamera Backup sosem működött, mert nem tudod megadni, melyik mappát figyelje. Jobbnak szerintem a Proton Drive sokkal jobb, csak ott nincs lifetime csomag, úgyhogy nem tudsz jól bevásárolni tárhelyből.
-
AMD94
junior tag
Emagon nem lesz ki írva a nyertesek ? Szerencse kerékre gondolok.
-
renatto
őstag
Hali!
Ipad 2025-re látott valaki, valahol akciót? Előre is köszi!
-
RZozo
aktív tag
Akkora Black Friday volt ma a pécsi Tesco-ban, hogy sikerült vennem némi kávékapcsulát, ami amúgy minden második héten akciós, valamint téli szélvédőmosót, ami amúgy most kellett télire.
-
Chuck Norris
senior tag
Budapest park korijegy 1+1 link
-
kormo1
csendes tag
[link] Broadway BF. Jópár koncert 50% kedvezménnyel (Tankcsapda, Hooligans, Byealex, Hobo, Valmar, Edda stb.)
-
Tangerine
senior tag
Piásoknak olcsó (-30%) pia: https://idrinks.hu/
Én már betáraztam.
-
Gaborkik
tag
-
Lacko87
tag
A [Garmin.hu] is elindult.
-
classic B
senior tag
Hivatalosan ma kéne lennie a black fridaynek, ahhoz képest nagy a csend...
-
czanga
őstag
ebike.hu megy éjfél óta
Kellemesen bevásároltam, vannak tényleg nagyon jó akciók!
-
Ciccuka
veterán
lego.com indul
-
Geo19870322
tag
Sziasztok. Holnap várható valahol BF akció?

-
Bajgunar
senior tag
válasz
dorika87
üzenetére
Fizetés, kártya, nfc használat minősül tranzakciónak, s csak ilyenkor rögzít.Ki-, bepakolásnál, csomag átvételnél tudtommal nem rögzít... Miskolcon pl miért nincs felvétel, mikor adventi kalendáriumnak tekintették a boxokat és pajszerral vették ki a csomagokat, elölről, hátulról? De mind1. -
dorika87
őstag
Nekem is két fiókban voltak a csomagjaim elhelyezve. Az egyiket sikerült is átvennem. Aztán amikor tovább ment a másik fiókra és kattant, hogy kinyílt, bevallom őszintén nem néztem rá a kijelzője, hogy melyik az és rögtön kinyilt egy nagy box, ami tök üres volt, még csodálkoztam, hogy miért tennék ilyen nagyba a kávét. Már ott elkezdtem hívni őket az automata előtt, de 10. voltam a várakozási sorban, ezért közen elindultam haza. Mire hazaértem felvették és beszéltem egy ügyintézővel, aki elmondta, hogy ő egy kis fiókot lát amiben kéne lennie a csomagnak és hogy menjek vissza ha tudok és nézzem meg, hogy nyitva van-e. A rendelésem már mikor eljöttem az automatától átvettnek minősült. Szóval lehet kinyilt a kis fiók is amiben valóban volt a kávé, de azt már max csak a kamera felvételekből tudom meg, mert mire visszaértem nem volt nyitva a fiók, kinyitottam újra a kóddal és üres volt, tehát abban a 35 percben amíg nem mentem vissza lehet valaki kivette belőle a csomagot és szépen visszacsukta az ajtót. Kértem kivizsgálást. Gondolom az is tranzakciónak számít amikor a futár pakol be, legalábbis így lenne logikus, hogy amikor ürítii vagy tölti be a rekeszeket azt is rögzítse, tehát ki fog derülni, hogy bele tette-e egyáltalán, illetve az is ki fog derülni, hogy amikor én kinyiottam a kóddal, akor az a kis fiók is kinyílt-e valóban, csak nem vettem észre, és egy nagy fiókot nyitottam ki ami szintén kattant és kinyílt.
-
-
Foxpost BF
Használd a FOXBF kuponkódot 2025. november 27-30. között és adj fel csomagot akár 999Ft-ért! -
maross
nagyúr
válasz
Mcrazy
üzenetére
Van csomagautomatanal két kamerajuk, latjak mikor hasznaltad a kodot, tudjak melyik fiok, meg tudjak nezni, hogy futar bedobott-e oda egyaltalan valamit, vagy hogy valaki atvette-e jogosulatlanul. Nem akarok azt mondani, hogy ne csinaljatok folyton videot, de ertelmetlen idopazarlasnak tunik. Sok ezer csomag atvetel es feladasa utan se volt soha az, hogy problemas csomagnal mentett volna valamit a mindenrol is video.
-
dorika87
őstag
Sziasztok!
Képzeljétek most jövök az easyboxtól, mert jött az értesítés, hogy megérkezett az BF-es 1kg-os szemes Lavazza kávé.
Kinyitom a kapott kóddal a boxot, és teljesen üres. Járt már így valaki? Van aki már megkapta a kávét?
Épp most hívom a samedayt telefonon és közben az emaggal is chatelek. -
Sundesz
addikt
Emag 2 napja emailben megadta a BF-en rendelt termék kiszállítását 11.27-12.05. közötti intervallumban, erre tegnap 11.26-án egy tök random autó hozta a csomagot. Feleségem át sem akarta venni, mert nem volt bizalomgerjesztő az egész. Természetesen semmi értesítés nem jött a kiszállításról, se csomagkövetés.
-
guftabi96
addikt
Munkavédelmi webshopok közül tart valamelyik black fridayt?
Cipő lenne a legfontosabb, de más eszközöket is néznék. -
storm3
senior tag
Építőanyag BF-ről nem tud valaki? Vagy valami ajánlott hely, ahonnan jó áron hozzá lehetne jutni a dolgokhoz?
Szükségem lenne egy csomó mindenre a jövőbeni fürdő felújításhoz:
- Aljzatkiegyenlítő
- Alapozó
- Kenhető vízszigetelés
- Építőlemez
- Csemperagasztó
- Sitteszsák (méregdrága
) -
Ciccuka
veterán
válasz
dorika87
üzenetére
Nekem sincs sehol, pont ezt kérdeztem az emag topikan
-
dorika87
őstag
Emag Black Friday-kor szerencsekerékkel pörgetett 2000ft-os kupont fel tudta már használni valaki?
Elvileg appban lehet felhasználni november 25. és 28. között 6000ft feletti vásárláskor, de nekem nem ajánlja fel mint kuponkedvezményt. -
Bagoly01
senior tag
Olcsó, de használható tablet akciót tud valaki esetleg?
-
beni18
aktív tag
Régiójáték - nov 30-ig
Játékshop - nov 30-ig
Játékbolt
Márkabolt.hu
Sportvision
Kerékpárcity
Óraszalon
Fotoplus - dec 1-ig
Szőnyegház
Vitalitas -
MaddeNNNN
addikt
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Tegnap megjött. Patika mindenen.
-
cd930
senior tag
Emag BF alatt lemaradtam IPL szőrtelenítőről, ami most a karácsonyi listára került.
Most keresgélhetek valami jó akciót jó készülékhez..
Ha láttok, írjátok be pls.
-
pdr755
aktív tag
Megnezem hogy van e olyan kupon nálam. About you több is volt az elmúlt időkben (olyan is amit visszaküldtem) de a kuponok szerintem még megvannak belőle (de meg kell hogy nézzem)
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a 100 ezres De'Longhi gépről lemaradtam... Philips-nél viszont erre megy a BF árra a -20% kupon is. Van most így ennél jobb vétel ennyiert?

-
motoflug
őstag
Sziasztok! Valós karóra akciókat tudtok esetleg ajánlani?
-
-
raziel01
veterán
Konkrétan a Temun vagy 50 rendelésből mindent megoldottak ha volt esetleg gond. Ha hiányosan jött vagy nem az a méret jött. Ingyenes visszaküldés is van, 95%-ban feladás után visszadják a lóvét, meg sem várják, hogy visszaérkezzen.
1000-szer hamarabb vennék Temuról, mint a noname eladóktól emagon. -
rwin5
őstag
Van valahol leárazva 1000 db-os puzzle? Vagy csak én vagyok ilyen nyugger, hogy ilyet keresek
-
csanady97
tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Valakinek lett valami fejlemény?
Nem kaptam a visszaigazoló email-en kívül semmit azóta. Még törlés sem jött. -
hurenzon
senior tag
Ilyen se volt még .
Gyorsabb szállítás miatt boxba hozza a futár , házhozszállítás helyett .pfff
Új hozzászólás Aktív témák
BestBuy - akciók, leárazások, kedvezmények topic nyílt!
- Gyúrósok ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- ASUS ROG Ally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, itt is szoktak leárazni: Puzzle Garden
mert ez 16 gb nem 32 gb vagy mi..... Szóval a karácsonyi akciókban reménykedem most.
Melyikben voltál? Holnap vennem kéne nekem is.

-secret-