Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• XIII Ramses

aktív tag

Sziasztok. Nemrég jött meg az új tv-m. 49LF632V. Mit mondjak... Ilyen lassú tetű tv-m még nem volt. Kb olyan, mintha egy 20 éves pc-re rakunk win 10-et. Iszonyat. Az epg műsorújság brutál lassú, tv nézés közben megnyomom, elmegy a kép, a hang, még ki is rak egy kis rajzocskát majd vagy 5 mp múlva beindul. Az eddigi samuim pillanat alatt kirakták az epg-t. Böngészés katasztrófa egyszerűen használhatatlan. Ehhez képest a Samsung H6200-as böngészője villám volt, pedig az is gyenge! A hddről nézett filmekbe eddig nem tudtam kívánt időre odaléptetni, csak tekerni, nem tudom lehet-e. Iszonyat gyenge tv ez !!! Flash támogatás sincs a böngészőben, igy lőttek a live steam meccseknek, amit eddig a H6200-os simán néztem. Hát ez van... Nagyon el vagyok keseredve, hogy ilyen 2015-ben még lehet... Én nem mondom, hogy egy alsó középkategóriás tv legyen villám, de azért amit ez a tv művel az sok. Kipróbáltam egy 50LF652V-t is a helyzet azzal is ugyanez (talán 5%-al jobb) :( Aki egy kicsit is ki akarja használni egy smart tv előnyeit, az ezt a típust kerülje. Nagyon...

Új hozzászólás Aktív témák