- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XIII Ramses
aktív tag
Sziasztok. Nemrég jött meg az új tv-m. 49LF632V. Mit mondjak... Ilyen lassú tetű tv-m még nem volt. Kb olyan, mintha egy 20 éves pc-re rakunk win 10-et. Iszonyat. Az epg műsorújság brutál lassú, tv nézés közben megnyomom, elmegy a kép, a hang, még ki is rak egy kis rajzocskát majd vagy 5 mp múlva beindul. Az eddigi samuim pillanat alatt kirakták az epg-t. Böngészés katasztrófa egyszerűen használhatatlan. Ehhez képest a Samsung H6200-as böngészője villám volt, pedig az is gyenge! A hddről nézett filmekbe eddig nem tudtam kívánt időre odaléptetni, csak tekerni, nem tudom lehet-e. Iszonyat gyenge tv ez !!! Flash támogatás sincs a böngészőben, igy lőttek a live steam meccseknek, amit eddig a H6200-os simán néztem. Hát ez van... Nagyon el vagyok keseredve, hogy ilyen 2015-ben még lehet... Én nem mondom, hogy egy alsó középkategóriás tv legyen villám, de azért amit ez a tv művel az sok. Kipróbáltam egy 50LF652V-t is a helyzet azzal is ugyanez (talán 5%-al jobb)
Aki egy kicsit is ki akarja használni egy smart tv előnyeit, az ezt a típust kerülje. Nagyon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest