Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz timar88 #49240 üzenetére

    Pontosan. Az ömlesztett elemek a megoldás, mert az, hogy drága és igényes szettek legyenek egybe öntve, az elég nagy barbárság.

    "Ezek gyakorlatilag dísznek vannak a polcokon"

    Igen, de egy adott környezet alap hangulatát minden egyes ott töltött percben emelik... konkrétan otthonosabb tőle az adott közeg. Nagyon szeretem én is az összerakott Lego-kat a látóteremen belül tudni és ez a gyerekeknél is így van, hiszen az ő világuk amúgy is a játékok
    körül forog leginkább.

    "csak az építési élmény miatt vesznek újakat. Ezt a studio is ki tudja váltani részben"

    Az elejével nagyon így vagyok. A végével meg nagyon nem. Számomra - és ahogy látom a gyerkőc is ilyen - rendkívül fontos a fizikai tapasztalás élménye. Megértem én azokat is, akik sorba tolják ezeket a konzolos/PC-s Lego játékokat, de nekem azok sosem jöttek be. Ellenben "vén" fejjel a bőrömből kb. kiugrottam, amikor legutóbb a Bonsai fa (6.5k volt) és a Sonic (20k volt) pálya is készen lett annyira imádtam építeni és a végeredmény számára pazar. Nem mellesleg jön-megy a gyerkőc és ez is egy apropó, hogy beszéljünk róla, megossza velem az ötleteit, játsszon vele pár percet/meg velem. Priceless.

    Nálam most az megyeget, hogy próbálok dioráma feelinget készíteni 1-2 összerakott szettnek, vagyis rendes hátteret készítek/vágok hozzá, hogy az egész még inkább 3D-s hatású legyen.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák