Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    válasz AxBattler #28325 üzenetére

    Nekem ez rohadt kicsinyes, és rosszindulat (már ez a viselkedés, hogy na majd betont öntök a lefolyóba, wtf?) nélkül mondom, hogy általában akik odáig jutottak, hogy viszi a végrehajtó a házat, lakást általában ott tisztelet a kivételnek de eléggé maguknak is köszönhetik. Sok az agyilag proli, meggondolatlan ember.

    Személyesen láttam olyat, hogy akkora hitelt vett fel anno a házra, hogy már a wc-ben is televízió volt, mert nem tudott mit kezdeni annyira nagy tőkét vett fel és minden felújítás, bútor stb kijött belőle (amire lehetett már elköltötték).
    Utána ők felkeresték még a tv-t is ahol elsírták a történetüket, hogy hát a kamat miatt bedőltek és most ki kell költözniük. Ez igaz, hogy ilyen 15 éves story kb.
    Most már sokkal szigorúbb a szabályozása a bankok részéről is, hogy mekkora hitelt adnak ki, de véleményem szerint ezek a CSOK-os dolgok dettó ezeket fogják kitermelni.
    Nekem a kezdő lakásom egy 36 nm-es másfél szobás panellakás volt, ha nagyon akar valaki simán el lehet lenni 1 gyerekkel akkorában is, de mostanság mindenki 30-60 millás hitelekkel akar nekiindulni az életnek, aztán majd jön a kopp, mikor rájövünk, hogy 3 év után mégsem működik a házasság, meg 2 gyereket se csináltunk pluszban, szóval vissza kell fizetni majd a hitelt piaci kamaton, stb.

Új hozzászólás Aktív témák