Hirdetés

Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz rii #49245 üzenetére

    Két napja volt, hogy egy rohadt nagy kátyú miatt kellett satufékeznem, mert nem tudtam kerülni a szembejövők miatt. Egy barom meg már vagy fél kilométer óta annyira a seggembe volt ragadva mintha ki akarná nyalni. Próbáltam lehagyni, de mintha élvezte volna a szélárnyékot a kis ingyenélő. A satufékezés miatt meg majdnem belém szállt. A szembejövők elmentek, én kikerültem a kátyút, ez a barom meg a fűre rántotta félre a bringát és esett egy nagyot. Aztán még nekem kiabált, hogy rohadjak meg amiért hirtelen megállok.

    Én lesajnálóan csak annyit mondtam, hogy attól mert nincs jogsija, nyugodtan tudatná mi az a követési távolság. Szerencséje, hogy nem jött belém vagy tépte le az övtáskám.

    Mindenhol nagyon megy az, hogy milyen jó hogy egyre többen ülnek bringára és a Critical Mass is elérte a célját. Oké, hogy mennyiségileg sok a bringás, de a közlekedési kultúra nem tud ezzel lépést tartani. Annak idő kell míg kialakul.

    (#49248) Toomy: Gyalogosokra nem szabad rácsengetni, mert tuti beugranak eléd. Egy ismerősöm mondta, hogy valamelyik kimondhatatlan nevű Holland városban élt sokáig és ott az volt a módi, hogy csengettél és mondtad, hogy melyik oldalról kerülsz és a gyalogos tudta, hogy honnan számítson rád. Hát én egyszer kipróbáltam ezt a Margit-szigeten. Szerintem a magyarok nem tudják melyik a jobb és bal kezük. :D De eddig nekem a csengő több galibát okozott, mint hasznot. Csengetek és három reakció lehetséges:

    - Le se szarja.
    - Megáll és elkezd sasolni, hogy mi történik.
    - Pánikolva elugrik valamilyen irányba, ha szerencséd van akkor pont eléd.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák