Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz dudi6 #47041 üzenetére

    A módosítás jó, bár személyesen nekem a Kacsa utcai bringaút nem a kedvencem bringás csúcsforgalomban (én inkább a Lánchídon és a Váron keresztül a Krisztina körutat szoktam választani, de neked nem raknék bele felesleges szintet mindjárt az elején).

    Teréz körút és a Nyugati felüljáró alatt elmenni nem vészes?
    Ebben az irányban passz, én a másik irányban szoktam menni mindig, és arrafelé nem. Odafelé ennél bonyolultabb az én megközelítésem, Ajánlanám, de nem egyszerű megjegyezni és ismeretlenül alkalmazni, túl sok kanyar van benne, és hosszabb is (cserébe a jobbkezes kereszteződések száma minimális, nem túl nagy a forgalom, és jó az úttest minősége).

    bubi92: utcainak tűnő technikai ruházat (például normál póló helyett megfelelő anyagú túrapóló), de ez sem ér semmit madmike tanácsa nélkül. Én úgy megyek, ha muszáj normális állapotban megérkezni, hogy szigorúan középtányér, olyan visszafogott tempó, hogy kizárólag orron keresztül vegyem a levegőt, sose kelljen kinyitni a számat. Ez jelenleg nálam 23-25 km/h síkon (tavaly még 20-10 km/h volt csak), ekkor még nem izzadok laptoppal a hátam (persze egy-két 30-35 km/h környéki sprint belefér a lámpák miatt, de nem szabad túlzásba vinni, elég túlzásnak a széles terepgumi alattam :) ). Nem árt persze a megfelelő táska sem, ha egy hátizsák megfelelő hátkiképzéssel rendelkezik, és nem olvad rá a hátadra.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák