Hirdetés

Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Jorus #26424 üzenetére

    Én is aprózok, non-stop, betegség sajna :D Lakatot szívesen, ha úgy alakul, hogy kelleni fog és szimpi ez enyém, akkor meg is taperolhatod, ha összegurulunk a városban - az tény, hogy a mérete miatt ügyesen kell lakatolni. Papucsolást megértem :)

    Nyugdíjas, rii:

    Köszi a válaszokat áttétel ügyben :R Ugyanakkor...

    Ugyanakkor javíthatatlan vagyok :DDD Igazából egy olyasmi gép a szívem vágya, ha már városi suhanóról beszélünk, mint a Tiétek. Viszont az nagyon nagy pénz, nincs az az isten, hogy bárhol is otthagyjam. És minél többet látom a barátom leharcolt(nak tűnő), régi(de durván jól karbantartott) KTM outiját bullhorn-nal és kormányvég-fékkarokkal, egyre jobban beleesek :B Basszus :DDD

    Ráadásul figyelembe véve, amellett, hogy nagyon szép szvsz, sokkal olcsóbbnak tűnik ránézésre, mint az enyém, lopás miatt ez jobb ugye, ráadásul hosszabb túrákra is tökéletes lenne, amit tervezek. Szóval bármennyi munkám is van a mostani gépben, még élvezem nagyon, de lehet, hogy csak egy darabig, mert ilyen érvek és vonzódás miatt lehet, hogy egy régi outira váltok :B Kicsit buknék valószínűleg a dolgon, de legkevésbé sem érdekel. Bár, ha ügyesen választok, és nem sietek + jó áron megy el az enyém, akkor akár olyan jól is kijöhetek, hogy egy SPD pedál is kijön(a cipő plusz pénz persze)

    Más: kis DH, hogy "rendes" vizekre is evezzünk :D Nagyon komoly cucc!

    ui.:

    20 óra alatt termeltetek 130+ hsz-t, gyorsak vagytok :D

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák