Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Muton #15023 üzenetére

    illetve azt még meg kell hogy jegyezzem, hogy én még nem láttam senkit, aki "lecsorgott volna szép lassan" egy hegyről
    Főleg a fogaskerekű bringás törzsutasaira nézve nem igaz ez :DDD Magamra nézve tudom, hogy óvatosabb típusú XC bringásként sem a lassúság jellemez addig, amíg a János-hegy tetejéről lefelé a szokásos szép hosszú kör végén kilyukadok az erdőből a Páfrány út végén, hát még a kimondottan lejtőzésre specializálódott bringásokat.

    MaciG: a bringád teljes árú szállítása Szegedről és vissza a vonatjegy árán felül 2×840 forint. A linkelt kölcsönzési díjat és más kölcsönzőket ([1], [2], [3]) is nézve egyáltalán nem biztos, hogy drágább lenne a saját bringát utaztatni.

    Azzal számoljál, hogy az első 3-4 jó idős tavaszi hétvégén tömegnyomor van a Széchenyi- és János-hegyen, valamint a fogaskerekűn is (mind gyalogos, mind bringás szemszögből), ilyenkor részemről inkább a Hármashatárhegy környéke szokott a célpont lenni, mert a gyengébb infrastruktúra miatt (értsd: gyalogolni kell, ráadásul hegynek felfelé, sőt utána még le is kell jönni, és büfé sincsen minden második bokornál ;] ) az eseti koca természetjárók messzire elkerülik. Amint elmúlt az újdonság varázsa (értsd: mindig jó idő van, így a koca természetjáróknál nincsen késztetés arra, hogy "kihasználják" a jó időt ...), onnantól kezdve opció a János-hegy.

    Mire ezt leírtam, bringázni támadt kedvem az emlegetett környékén :B Valaki járt arra mostanában, mekkora sárra kell számítani?

    venember83: átlagemberként azokkal még csorogni sem csorognál le, mert utána mehetnél fel a hegyre, hiszen ott van a kölcsönző :))

    A linkelt bringákkal maximum aszfalton mernék lefelé menni, de az csak állandó fékezésből állna a sok kis utca miatt, szóval nulla élvezeti faktor. A terep néhol van annyira köves, hogy félteném a bérelt bringa kerekeit a túlzott és hirtelen amortizációtól.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák