Hirdetés

Aktív témák

  • Manitou

    addikt

    válasz CL Smooth #11559 üzenetére

    Én pont ma teszteltem le reggel az új vezetéknélküli Bontrager Trip 5W -t.
    Menet közben nem volt vele gond, mindig mért, nagyfeszültség mentén/ alatt is tekertem hosszabb ideig is, de nem volt gondja, villamos közelében mondjuk nem jártam.
    Igen ám, csak ahogy hazaértem, egy kis idő elteltével vettem észre, hogy az óra be van állva fix 3,7km/h-ra, és méri az időt, meg mindent már egy ideje. Aztán rájöttem, hogy valószínüleg a másik órával akadhattak össze, ott volt közel hozzá a sigma 2006 MHR rátéve a gyaloglós konzoljára + a pulzusmérős mellheveder. Arrébb vittem a bicajt és akkor állt be 0-ra, amíg a közelében volt, addig ezt a fix 3,7 -et mutatta.. Van wifi a lakásban, eddig ahogy rajta volt a kerón az óra, az nem zavarta be, szóval tuti ez a másik vezetéknélküli sigma kavart be neki.

    Cateye Micro-d volt ? Haverromnak is olyan van, de neki nincs vele gondja, igaz nem is lakásban tartja az órát, hanem tárolóban bicajon.
    Ilyen hosszu utas telónál nem lehet gond hogy a kormány messze van a keréktől? Általában meg szokták adni milyen távolságig működik még a jelátvitel, a sigmámnál, úgy emlékszem valami 85 cm ez a távolság, 140mm-es telóhoz használom , ott még ok.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák