- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-secret- #106239 üzenetére
Régebben jó volt, vol előnye. Mára lehet nincs. Régen a freemyapps-l sok dolgot összeszedtem, és usa acc kellett hozzá, meg emiatt azzal vettem meg pár appot.
Menetrnedben egyeduralkodó a bpmenetrend? Nincs másik? Az az egy eddig, amire azt mondom, hogy a droidos app kellene.
Illetve a power bankomon van 1A és 2.1A port is. Tölthetem a telefont utóbbival is?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
korpicschess #37278 üzenetére
Ocsemnek meg haverjanak paypalre kellett penz, FreeMyAppsrol meg csak Amazonra lehet kifizetest kerni.
-
vadászcsiga
félisten
Új értelmet nyert az elfáradt Freemyapps most hogy van az Amazon appstore a tabomon
Kezdésként lecseréltem a Swiftkey billt legálisra -
mondomén
őstag
válasz
manchester85 #31172 üzenetére
Én is azért váltottam, mert nem találtam normális áron 4S-t. A legjobb, hogy nem bántam meg...
Ami az appokat illeti, eleinte teljesen odavoltam, hogy megint gyűjtögethetem össze őket, ráadásul freemyapps sincs. Aztán rájöttem, hogy az aktívan használt programjaim 90%-a ingyenes. A sok játékra ment el a legtöbb pénzem anno.
Egyébként, ha sikerült volna 4S-t vennem, idén akkor is elgondolkodnék a váltáson. Azért most már nem egyszerű telefonokat dobnak piacra, apple meg lehet megint jön a szokásos S-es kütyüvel...
@Ragnar95
Nah látod ez az ami engem is zavar. Mármint a zenei része. Most másolgathatom a telefonra is a zenéket, de eddig még túléltem.Amúgy google playen (gépen) rányomsz egy appra, hogy telepítés és már szedi is wifin a telefon...
-
C4mp3r
addikt
válasz
Ragnar95 #25749 üzenetére
nezd, folosleges itt magyarazgatni a dolgokat, szerintem majd kinosz ebbol a 600ezer jatek meg app van a telomon dologbol, es csak par fontos appot meg tenyleg jo jatekot fogsz rajta tartani. remelhetoleg arra is rajossz, hogy mindenkinek meg kell elni valamibol, neked is meg a programozonak is akinek az alkalmazasat ugy hasznalod, hogy nem fizetsz erte.
"ez nem kevés pénz appokra elköltve, amit ha meg tud spórolni az ember, akkor szerintem meg is teszi...."
de rosszul ertelmezed, mert sporolni akkor sporolnal, ha leakciozva vagy esetleg freemyappsel venned meg. te most nem sporolsz, csak ugy dontesz, hogy nem fizetsz valamiert amiert egyebkent kene, es tulajdnokeppen semmi nem kotelez arra, hogy azzal most jatszanod kell. szorakozni akarsz, de nem vagy hajlando fizetni erte->lopas
nyilvan nem fogod megerteni, max kesobb, de en cikinek ereznem ha van egy 150k-s telom es pont az appokon "sporolok"
-
sirszevenap
addikt
válasz
Ragnar95 #25694 üzenetére
Mondom, teljesen igazatok van. Egy kolléga rakott ki itt egy linket, de az sem arra mutatott, csak megemlítette benne azt is.
Egy leírás volt, hogyan csináld a Freemyapps-et és a leíráson belül volt a ref link... ezt este néztem és hülyén ragadt meg a fejembe!
Úgy emlékeztem , mintha ide lett volna linkelve.
Még 1x elnézést és ezentúl odafigyelek rá!
-
sirszevenap
addikt
Xero: Visszatérve a freemyapps-ra! Durván 2 nap alatt 1332 Creditet gyűjtögettem össze. Ez jónak számít, ugye ?
-
-
sirszevenap
addikt
válasz
bobooo #25534 üzenetére
Pontosan! Csak ott kicsit nehézkesebb. Freemyapps-ba eljutottam 4 appig, ami valami 340 credit aztán jött a következő app amit az Istenért sem tudok "aktiválni". Futtattam én már 3 percig is, de nem akarja elfogadni , újra és újra azt kínálja h töltsem le és semmi egyéb... creditet meg nem kaptam meg érte!
-
bobooo
addikt
válasz
sirszevenap #25533 üzenetére
Ilyesmi a FreeMyApps és a FreeAppSlots is.
-
bobooo
addikt
válasz
korpicschess #25478 üzenetére
Lesz.
FreeMyApps @FreeMyApps
FreeMyApps android app is coming in December! Do you have a tablet or android device? Let us know on FB: http://on.fb.me/SIlWhl #FridayFunDay -
r3dsnake
nagyúr
FreeMyApps-nél hogy megy az iTunes kifizetés? Egy redeem kódot adnak US store-ra csak, vagy már eleve úgy kapod, hogy belépsz egy US accal, és arra kerül rá?
Esetleg ismertek még ehhez hasonló aprópénzes dolgokat?
Köszi!
-
10$ redeemelve freemyappsrol
indulhat a bevasarlas
-
máyköl
veterán
Help pls!
Freemyapps -en nyomtam egy 10dodós gift cardot, be is dobott az iTunes -ba, ahogy kell, viszont sehol a reedem code hozzá. A pontom levonta, egyenleg ugyanannyi mint eddig.
Ötlet? -
máyköl
veterán
Szerintetek ez milyen cucc?
Lehet vennék freemyapps -en gift cardot, és megvenném, ennyit megér... -
hemaka
nagyúr
Srácok vki használ freemyapps-et?
Nekem már egy hete nem ad pontot, hiába töltöm le, meg szórakozok vele perceken át, semmi... :S -
Ragnar95
félisten
válasz
B.Ricsike #11195 üzenetére
Találsz leírást, ha hajlandó vagy pénzt költeni az appokra, akkor bankkártyával regizz valóban.
Igazából mostmár a HUN account is elég, csak nagyon kevés olyan app van, ami nincs fent a magyar sotre-ban, egyedül a freemyapps miatt érdemes USA accot is csinálnod, mert a freemyappson ingyenes szponzor appok letöltéséért krediteket kapsz, amit utána fizetős appokra válthatsz be,de csak USA store-al működik.
Névjegy szinkronizálás működik gmailről,de egyszerűbb,ha onnan lemented a névjegyzéket és felrakod iCloudba, smseket viszont nem tudsz szinkronizálni.
májköl: milyen kapacitásra gondolsz? akku, tárhely, vagy csak úgy általános kapacitás? -
HUNPSP
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8166 üzenetére
Elgondolkodtam hogy megint visszatérek a freemyapps-hoz, asszem ez a neve, de hirtelen egyáltalán nem érzem szükségét.
Megéri megint letöltögetni a dolgokat?
Esetleg az iMovie-n gondolkodtam, mert itt a 4S, és olyan dolgokat lehet(+lehetne) kihozni belőle, hogy el se hiszem. -
mondomén
őstag
Orultem, hogy milyen jol jartam ezzel az olcso gta-val, erre freemyapps levitte 390-re.
-
Basszus, lenullázott a freemyapps-om... Pedig be vagyok jelentkezve us accal
-
mondomén
őstag
válasz
Solar_Wind #6541 üzenetére
Freemyapps
Röviden: Vannak sponsor appok (random jönnek...) amiket ha leszedsz és futtatsz fél percig, kapsz kreditet. Ebből a kreditből tudsz "venni" gift appokat (amik a store-ban fizetősek). -
máyköl
veterán
Freemyappson lett facebook meghívó is, de sponsor app sehol...
-
b4zsi-
őstag
Ha ide belinkejük egymás freemyapps linkjét és rákattintunk a másikéra megkapjuk a 150 krediteket?
(#6197)Szekra
Nézz körül Hardveraprón ott biztos vannak újak is a használtak mellett!
-
Ragnar95
félisten
Bekerült a Modern Combat 3 a gift appek közé freemyapps-en
Csak sajna 1815 kredit -
Ragnar95
félisten
válasz
icecave #6027 üzenetére
Az a gond,h az Apple notification centernek nevezi és nem tálcának és ezzel meg is magyarázzák, hogy miért nem lehet belerakni semmi mást,de legalább JB-el be lehet
Remélem a widget-eket átveszik majd a cydiából mondjuk az 5.2-be
Everman: vannak olyanok is, ld. freemyapps -
b4zsi-
őstag
Jó, hogy felhozam mintha meghallgatták volna a freemyappsnál. Jött két app mindkettő 150 kreditet ér. Töltsétek őket
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Starlink
- Kés topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest