- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
válasz
HUTCHDB #93208 üzenetére
Azert ez most rendesen betett! Raadasul allandoan ujratoltogeti a mar megnyitott oldalakat, bar ez ugyanugy igaz az iPademen a safarira, Mercuryra, Chrome stb…) Ez is lehet az oka, hogy ennyit "zabal" mobilnetbol, hogy folyton ujratolti???
Opera mini is ujratoltogeti az oldalakat, mit tapasztaltal?
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #72420 üzenetére
Nem jött be, iPaden Mercury is kilépett.
-
tomcsi23
veterán
válasz
szabogabor10 #71892 üzenetére
Oké.
Más: megjelent a vezérlőközpontban a Mercury, onnan is indítható, ha nem zárolt a képernyő. Lehet esetleg módosítani valahol, hogy más program legyen ott?
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #69582 üzenetére
iPhone-on nem, de Air-en a Mercury-t hasznalom, es semmi gond nincs vele honapok ota.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #69573 üzenetére
Ez kb. annyira Safari probléma, mint amennyire OS vagy RAM. Mercuryval és i5/iPad 4 használatával nem igazán jelentkezik 1-2 tab után újratöltés. iPad Airen már inkább észreveszem.
-
B.Ricsike
őstag
Üdv.
Használja itt valaki a Mercury Browsert?? Mert az istennek nem tudom a könyvjelzőimet szinkronizálni vele.
Amikor először feltettem, gond nélkül ment, de most csak szenvedek vele. Asszem eddig felajánlotta a Firefox-ot simán is, de gondolom jött egy frissírés, és csak a b*zi FB, meg google meg email van.Ráadásul email-t nem fogad el, google-nél kifagy, FB-t meg nem akarom, hogy buzerálja.
Megoldások érdekelnének!
Köszönöm!
-
madgie
titán
válasz
BossBoss #35455 üzenetére
A Mercury, Chrome és hasonlók tudtommal ugyanúgy bef*snak egy sima torrentfájltól, a Safari meg simán megnyitja, amivel akarom (jelen esetben FileBrowser, ahol betallózom a NAS adott mappájába). Ennél az egyszerű műveletnél már nekem el is dőlt, melyik böngésző legyen nyitva.
-
BossBoss
őstag
Böngésző témához:
Sokáig használtam én is safarit(évekig). Közben persze próbálgattam a konkurenciát is de valami mindig hiányzott belőlük így mindig visszatértem a safari-hoz. Aztán sokáig még csak nem is próbálgattam. Pár hete itt olvasvam újra a mercury-ról, és magam is kipróbáltam újra, több, jónak mondható böngészőt( Chrome, Mercury). Azt kell mondjam, hogy most, a sok frissítés után bizony elérték a safarit, sőt néhol jobbak is. Mercury a egész képernyős lapozásával, az app-on belüli fényerőszabályzással, a saját letöltési hellyel, a képernyő lock-al, a dropbox intgrációval, a multitouch gesztusokkal simán veri a safarit. A crome is nagyon jó már,főleg a szinkronizációja a notim böngészőjével. Szóval egy ideje kukáztam a safarit. Sajnos a fagyás dolog nálam is párszor jelentkezett.
Voltak vele gondok.
Szóval aki még nem próbálta ki a Mercury-t és a Chrome-t, annak bátran merem ajánlani. -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #35446 üzenetére
mire?
Arra, hogy a fájlok nincsenek duplikálva, mégis külön-külön látod őket. Pl. Gmail levelek.Így akár egyszerre több helyen is lehet egy ugyanaz fájl (Gmail példa: elküldesz egy levelet, az az elküldöttben is lehet, az összesben is de akár be is csillagozhatod.)
(#35447) r3dsnake: használg google chrome-t vagy mercuryt. Nálam macen folyton manuálisan kellett syncelni a könyvjelzőket, meguntam és váltottam böngészőt. Amúgy is mindenem a gmailben van már, az ő szolgáltatásuk jobb.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #34629 üzenetére
Mindegyik rossz vicc a Mercuryhez képest...
Új tab nyitása/zárása teljes képernyős nézetben, vagy ugyanitt megosztás, bookmark/oldal mentés? Letöltés vezérlés, adblock? Ezek nélkül kín a böngészés, 10 évvel ezelőtti Opera is tudta asztalin... -
Tibee86
nagyúr
Valaki hátha tesztelte már, hogy az Opera-val, vagy a Mercury-val tudok jobban spórolni a mobilnettel?
Gondolom Safari-nál mindkettő kevesebb adatforgalmat generál. -
sunahunter
senior tag
válasz
Vasinger! #31479 üzenetére
A guglis keresőbe elkezded beírni a keresett szót, és ott megjelenik olyan alul, hogy "ezen az oldalon" na az kell neked.
Pdf mentés vagy bármi más a legegyszerűbb ha letöltesz pl. egy google drive-ot, és a menteni kívánt file-on hosszan nyomvatartva feldobja az opciókat hogy mivel akarod megnyitni. Esetleg telepíted a mercury browsert, az tud menteni. -
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #22556 üzenetére
Mercury, és nem tapasztaltam hasonlót egyetlen esetben sem...
-
válasz
manchester85 #22556 üzenetére
mobilnetnél már én is észrevettem
aztán a Mercury böngésző megoldotta, avval még nem volt ilyen.
-
Möhe
addikt
Köszi!!!
amúgy mercury ,elírtam
a gépelésnél a T9-hez hsonló szótárat hogy a csába lehet kilőni?
percekig tart megírnom mindent mert kicseréli a szavakat -
zaskar
senior tag
Ma reggel egy rá akartam keresni egy szóra itt a fórumon belül, i5-ön. Ehhez teljes verziósra állítottam át a honlapot. Beírtam a szót ("mercury" volt egyébként a szó) a keresőablakba, aztán vártam az eredményt. 3 böngészővel többször is(!) kipróbáltam, íme a (lesújtó) eredmény:
Safari: kidob
Atomic: kidob
Mercury: keres és talál (gyorsan)Ezzel a Mercury-val meg más a baj. Nagyon nehezen érzékelik a kezelőszervei az érintést. A full screen gombot a jobb alsó sarokban alig akarja "bevenni". Már megijedtem, hogy a kijelzőmmel van valami, de szerencsére más böngészőkkel nincs ilyen gond. Pedig az apró lépésekben állítható betűméret változtatás nagyon tetszik benne.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #13708 üzenetére
Szerintem az Atomic, a Mercury, a Perfect és a Dolphin is sokkal a Safari fölött van. iPaden a gesztus alapú vezérlés és a teljes képernyős mód is hiányzik a gyári böngészőből, nagyon gyenge. Az első kettőt sokat használom, stabilitással sincs gondom.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #13708 üzenetére
+1
Valami miatt mindig nem jó a többi.
Pl. ott az új mercury, nagyon szép, tetszik, ötletes, de a chrome sync nem megy. Írtam nekik, de még nem jött válasz... -
zaskar
senior tag
válasz
erdoke #13240 üzenetére
Én már majd egy éve ezt használom a Safari mellett. Számomra a fő előnye, hogy van benne állítható betűméret, ami elmenthető a weboldalakhoz. Így az általam leggyakrabban használt oldalak betöltés után egyből olvasható méretben jelennek meg, nem kell őket nagyítgatni. A Safarit meg leginkább hírolvasáshoz használom az olvasó funkciója miatt. Jól megférnek egymás mellett.
Szerk: bocs, hirtelen összekevertem az Atomic-al, mert nekem az van - de kipróbálom a Mercury-t is, most hogy mondod...
-
erdoke
titán
válasz
hami85 #13171 üzenetére
A Mercury Browser most frissült, szerintem nagyon jó lett. Amellett, hogy a Safarihoz képest 5 tonnával többet tud, még ki se lépked. Sajnos JB kell az alapértelmezett státusz hoz, de megvagyok így is.
Szerk: Mercury jó iPaden és iPhone-on egyaránt, de iPhone-ra az Atomic is nagyon ütős frissítéssel állt elő.
-
Scoobyka
addikt
válasz
vadászcsiga #4073 üzenetére
Tudom alom marad
Marad a mercury browser pro...ott van reaser opcio lap lementes es minden mi kellhet...szegyen h a safariba nem kepesek ezt belerakni.
-
Scoobyka
addikt
válasz
vadászcsiga #4070 üzenetére
nekem az 5.1.1bol az egvilagon nem kell semmi csak a safari reader...meg esetleg a beepitett kepszerkeszto...viszont a lassu zoom (amit korabban is emlitettek,hogy lassan reagal az erintesre a panel zavar...valamint a 4.2.1 sokkal biztosabb) igy szeretnem a safarit atultetni...eddig a mercury web pro-t hasznaltam de az meg gyorsabban eszi az aksit...most van idom kicsit bohockodni vele...de ios 5os rendszert en nem tennek se iphone 4-re se iphone 3gs-re....azokon a 4-es a kiraly. Valamint a dropboxban van camera uplod automatikusan...ergo adatfolyam...a wifi sync meg nem vonz.... viszont a reader neha jol jonne safarinal. Szoval jah agyalok
Ertesitesi center sem tetszik annyira mint a notifier+ sokkal jobb es esztetikusabb,mint felulrol lehuzogatni meg nekem nem tetszik ez a fekete buborekos dolog...de ez egyeni izles.
Talan meg egy javasript on off kapcsolot kene valahogy a safariban a print helyere rakni es aegy androidos tordeles is jo lenne es kesz lenne az a rendszer ami az en igenyemre van total szabva
(Edge kapcsolatnal a javasript kilove meg mindig gyorsan betolt ha java nincs beekapcsolva)
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #1650 üzenetére
Nálam eddig elég jól ment a Safari. Nálad milyen problémák voltak/vannak? Nagyon jó ez a fullscreenes böngészés!
Hiába imádtam eddig a mercury böngészőt, szerintem megy a levesbe, amint feltettem ipadre is a betat!vadaszcsiga: csak felfele kell húzni!
Üzemidőm eddig iOS6beta1-en:
készenlét 5óra 29perc
használat 2óra 10perc
68%A BT kívül minden be van kapcsolva. A 2 óra 10percben van netezés, nyomkodás minden! Szóval egész jó nálam ilyen téren. Ilyenkor már az 5.1.1 is 75% körül szokott lenni.
Egy napot simán bír, nekem ennyi elég, mert este megy töltőre. -
DanielK
addikt
Kommy ezt olvastad? 5-ös kisbetűs az apple.com-on az iOS6 bemutatásánál.
"VIP list and VIP and Flagged smart mailboxes will be available on iPhone 4 or later and iPad 2 or later."Más: ha tényleg ilyen pöpec az új Safari (iCloud Tabs, Full-screen Landscape és Offline Reading List), akkor azt hiszem, rövid életű volt a Mercury nálam. Bár iPad-re nem tudok feltenni beta szoftvert, mert az nincs regisztrálva. Így "asszem" ott még maradok a Mercuryn. de telefonon már nem biztos.
Hivatalos iOS 6 bemutató - csak a fő dolgok. De állítólag 200 dolgot frissítettek benne.
-
Brumi˘
addikt
Mercury browser telepítése unknown errorral feladja. Mi a teendő ilyenkor?
Szerk.: nem csak az, semmit nem tudok app storeból felrakni. 3GS 5.1.1 JB. Restart, power + home megvolt.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #1274 üzenetére
Nekem jobban bejön a Mercury. Jobban is néz ki, meg a gombjai jobb helyen vannak. Szinte ugyanazt tudja mindkettő, csak a Mercury szebb megvalósításban tálalja és full screenen is több mindent érsz el.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #1252 üzenetére
Javaslom a Mercury böngészőt. Bár eddig Atomicot használtam, de a Mercury sokkal jobb. Van benne full screen is és oda bármilyen gombokat kitehetsz, illetve bármit elérsz plusz egy gombnyomással is. Nekem nagyon bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- PS Plus előfizetések
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest