Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Winner_hun

    félisten

    válasz Ace Ventura #6031 üzenetére

    Csak net és telefon kell, tv semmiképpen se - ez miatt már többször hívtak, először mondom megnézzük. 1 hónap próbaidőszak, kb. 3 hét múlva rájuk telefonáltam hogy mi lesz mert nem kerestek, nem jöttek. Le is mondtam mielőtt elkezdődött volna az 1 éves hűség a semmire...

    Olcsóbbat és gyorsabbat. Ha más nincs akkor megyek a t-hez. Ami még itt (mármint az invitelnél) tart az a stabil net.

    Pár hónapja már írtam hogy lehet itthagyom az invitelt, akkor az egyik kollégád(?) megkeresett hogy adjak telefonszámot, kitalálunk valamit. Kb. 2 hétre rá megkerestek hogy 1 éves hűséggel 1000 Ft-os kedvezményt adnak a havi díjból. Ezt nem fogadtam el, mert erre az árra és sebességre még véletlenül se akarok hűséget.

    Ami bosszant az az hogy nyílvánosan (jelen esetben itt a PH-n) kell olyat írnom hogy otthagyom őket mert drágák, csak ekkor keresnek meg "akcióval", miközben amióta itt van a telefon be van kötve és fizetjük is rendesen a számlákat. Sose kerestek meg olyannal hogy x éve itt vagyunk, a hűségét x összeggel jutalmazzuk és engedünk az árból mindenféle hűségidő nélkül.
    De mindenféle marhasággal többször is megkeresnek, hogy így kedvezményes ip tv, úgy kedvezményes mobilnet... mikor elmondom hogy mobilnetet nem tudunk használni, tv-re meg nincs szükségünk. Ezt nem lehet valahol rögzíteni a rendszerben hogy ilyennel ne zaklassanak?

    Olyan miatt nyugodtan hívhatnak hogy köszönjük hűségét, mostantól 1000 ft-tal kevesebbe kerül az előfizetésük, reméljük továbbra is előfizetőnk marad. Na de azt hiszem erre várhatok...

    ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Új hozzászólás Aktív témák