Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz MaCS_70 #54638 üzenetére

    "Azt azonban nem nagyon tudom felfogni, hogy azt milyen alapon jelented ki, hogy az adott család, aminek több tagja egyéb szempontok szerint nem szimpatizál az álló hangdobozokkal, "antizeneszerető", ami már kifejezetten sértő -- különösen, hogy baromi nagy melléfogás."

    Nincs is mit felfogni, hiszen az adott szöveghelyen én nem jelentettem ki ilyet. Azt írtam, "Az általad leírt család "kompromisszuma" antihifi, antizeneszerető." Az adott, idézőjeles hangdobozügyi "kompromisszum" antihifi, antizeneszerető. Hogy a család milyen, arról itt nem értekeztem. A tettüket értékeltem az adott helyen kettős jelzővel, ahol szintén nem mindegy, hogy a kettős jelző összetartozik, hiszen a tettük értékelése is csak arra vonatkozik, amit az adott konkrét lakáson belül tettek, hifiről van szó, a zeneszeretet is jól érzékelhetően csak a hifi vonatkozásában került oda, hiszen arról beszéltünk a te kezdeményezésedre, hogy a hifi szeretetéhez szükséges a zene szeretete. Hogy az adott család tagjai mit csinálnak egyébként a lakásukon kívül, nem ide tartozik, a lakásukon belüli tettük volt a téma. Az adott konkrét tettük pedig antihifi, antizeneszerető tett, idézőjeles "kompromisszum" - ezt állítottam.
    Hogy adott információk fényében a családról mit jelentenék ki és más információk fényében mit jelentenék ki róluk, az más ügy.
    Az eredeti szövegem se volt félreérthető, de így most gondolom még úgy se.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák