Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    Sziasztok !

    Tegnap el mentem kipróbálni egy pár Magnat hangfalat, a Yamaha AX-470 erősítőmmel. Az első fél órába teljes volt az öröm mindkettőnk részéről, mert a tulaja is "új" hangokat hallott a dobozokból és nekem is nagyon tetszett a hangja. Épp azon gondolkodtam, hogy vágjunk is bele az alkuba, mikor is az egyik fele el kezdett recsegni. A hangszóró kábelre gyanakodtunk kezdésnek de a cserélgetések végére arra a szomrú végitéletre jutottunk hogy az A "oldal" egyik fele rossz a végerősítés részen nálam. Félig keresű szájízzel mentem tehát haza és 2 pár hangfalat is rá kötöttem ismét, hogy akkor otthon is újra előcsaljam a hibát, 1 óra járatással sem jöttek elő a recsegések. Az erősítő a cd lejátszó és annak a kábelei ugyanazok voltak végig (otthon is) ugyanvvala a zeneszámmal is ráadásul, tehát az otthoni összeállításnál is ugyanaz volt minden mint ahogy elvittem tesztelni a hangfal és annak kábeleinek kivételével.

    Az lenne a kérdésem, hogy erre az X-aktás rejtélyes recsegésre, milyen hibaforrások lehetségesek még amikkel számolni lehet? Most az a tervem, hogy holnap reggel veszek hangfal kábeleket (ezt amúgy meg kell tennem) és meg kérem az eladót, hogy hozza el a dobozokat és teszteljünk nálam is 1 órácskát legalább, hogy kizárhassuk teljesen a hangfalak és az erősítő hibát és tényleg az legyen, hogy a hálózatról szedte össze.

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák