Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz fokukac #38757 üzenetére

    Egy jól a vezetékhez forrasztott jó minőségű banándugó néha csodákra képes, annak ellenére, hogy plusz elem kerül a rendszerbe vele. Mindenképpen a banándugós esetleg kábelsarus módszer a korrekt, persze rendes forrasztással. Aki a banándugóba csak mechanikus rögzítéssel teszi bele a vezetéket, az szerintem adott a szarnak egy pofont.

    Gondolom sokat puhult-lágyult is a hangja a dobozoknak a kezdethez képest - megtartván persze továbbra is a kissé fémes karakterét. Egyébként QED vezeték lett hozzá, vagy mi?.

    (#38764) superecneB Ha elég jó minőségűnek tartod a mostani hosszú kábelt, akkor csinálj-csináltass abból rövidebbet, a maradékot meg tartalékold vagy add el. Ha helyette akarsz jack-RCA kábelt, akkor például szerelt Klotz-ot érdemes alapkategóriában, azt biztos Debrecenben is kapsz, vagy akár csináltatni például Audioquest kábelből és megfelelő csatlakozókból, aztán feljebb menvén nagy a választék, a pénzkeretedtől függően. Nem tudjuk mennyit akarsz rászánni, mi számít neked a közepes minőség árszintjének.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák