Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Dißnäëß #123245 üzenetére

    Az Adam T5V az más kategória. Az Eve-ek az Adam A-szériával versenyeznek, vagyis eredetileg az AX szériával, s azt mondják azoknál jobb az Eve. Az új A széria meg jó drága lett, jóval kevesebb modellel, de valószínűleg jobb is. A T-széria meg belépő. Menj el meghallgatni, van rá lehetőség sokfélét összehasonlítani, pl Hitspace-ben. De sajnos Eve náluk nincs, s itthoni boltban nem is kapható. Anno thomanntól vettem.

    Az Eve-ekről azt kell tudni, hogy az Adamből kivált mérnökök alapították (lásd még: Hedd), és semleges hangra törekednek, de elég jó árban. Én anno 8"-t kerestem, hogy legyen elég mély is, de 300e alatti darabáron. Ennél a méretnél az a probléma, hogy nagy, így két utasban a középtartomány nem mindig olyan jó, mint a 6.5" kistesóknál. Pl az Adam A8X állítólag kifejezetten szarra sikerült. Alternatíva lett volna még a KRK V8S4, Mackie HR824 MK2, de ezekről is azt olvastam, hogy a közép nem az igazi, na meg amerikai gyártók, amerikai karakterrel. Így lett végül az Eve SC208.

    Előtte ugye Adam A7X + Sub8 volt, ami egy jó kombó, de végül pár év után meguntam a szívás azt akusztikával. Ekkor volt egy kis kitérő KRK Rokit 10-3 G3 döggel, ami egy budget 3 utas cucc (1" + 4" + 10"), de végül nem jött be a az amerikai V-karakter miatt meg általános minőségben is visszalépés volt az A7X-hez (nem csoda, hisz darabja ugyanannyiba került). Ezután lett az Eve SC208. A KRK Rokit 10-3 G3 végül otthon kötött ki apámnak, az Adameket meg eladtam egy psytechno producer haveromnak, szóval a lehető legjobb helyen kötött ki. :D

    Ha őrültködni szeretnél olcsón, akkor Rokit 10-3 G4 ajánlható, az hangra jobb, mint a G3, mert pl jobb a magassugárzó. Viszont megvan ugyanaz a hátránya is: brutál alapzaj. Persze van auto-standby így nem mindig lesz zaj, meg megszokható, de ez fontos tudni róla. Cserébe van bőven hangerőtartalék és lemegy 30 Hz-ig.

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák