- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
sziasztok, hátha itt tudtok segíteni:
Logitech Harmony Ultimate akksit ki / hol / mennyiért tudna nekem cserélni?
(újat már gondolom nem tudok venni és kicsit halódik...) -
törölt tag
Uj Onkyok dirac live-al: [link]
Gabi 8906: +1 a KEF nek, részemről magyarázat: az elsőre megnyerő hang hossszú távon fárasztó volt számomra. KEF elsőre ridegnek tünhet viszont meglepő dinamika és részleetessség miatt soikkal jobb minőséget ad. Tremészetesen szvsz..
Falconn: Logitech HArmony és egyes drágább Philip készülékei -azaz univerzális távvezérlői- képesek tipus alapján is bekalibrálni magukat de szabadon is konfigurálhatóak.. lehet ott megtalálod a neked tetszóüt, mindkettő netről, USB-ről tanitható,programozható. -
BBéci
legenda
válasz
BPéter1984 #160908 üzenetére
Ismét leírom: semmi köze az ARC-nek az egy távirányítós vezérléshez.
Az a HDMI CEC, ami vagy jól működik, vagy nem, de leginkább nem.
Ha mindenáron ragaszkodsz hozzá, akkor vegyél egy univerzális távirányítót, mint a Logitech Harmony, vagy a Philips Pronto. -
Coccer
tag
válasz
WaterWave #147150 üzenetére
Logitech Harmony Hub és azt kapcsolsz EGY darab teloval/tablettel amit csak kivánsz, (Harmony távirányitoval karöltve). Sajna nem az olcsobb fajta...
Szintén Marantz, Quadral szettel, pctöl kap minden jelet, tv monitorként log a falon kb xD para hogy zenehallgatásnál (mondjuk a lakást takaritjuk) tv elmegy aludni mert monitorként funkcionál és ugye nem pöckölgetjük az egeret, stb, akkor az erölködö is az ARC-nek hála elnémul
aztán ezt sikerült valahogy megoldani, lett más. Semmi sem tökéletes, ezeknek már lelkük van
(Pláne ennyi pénzért, még debüt után csaptam le rögtön az AV-ra.
-
törölt tag
válasz
BBéci #147167 üzenetére
Logitech Harmony-val mondjuk egy rémálom az ARC, mert a HDMI CEC funkciókat is be kell hozzá kapcsolni. Plusz nagyon limitált a sávszélesség is.
Remélem, hogy az eARC az értelmes sávszélességen túl a CEC-től is függetlenedik. (Elvileg így lesz, mert az Ethernet csatornát fogja használni.)
Remélem, eljön még a közeljövőben, hogy az erősítő újra egy tisztán audio eszköz legyen, a képet meg intézze a tévé a külön bemenetein. Ehhez mondjuk a tévéken is jól jönne majd a négynél több HDMI.
-
Dorian
félisten
válasz
Csabroncka #142781 üzenetére
"a legjobb: Logitech Harmony"
Vettem egyet fél éve, 1x megpróbáltam beállítani, azóta ott hányódik az egyik szekrényen
-
Csabroncka
addikt
válasz
BBéci #142779 üzenetére
Erről beszéltünk egyszer, én pont az ellenkezője vagyok és el nem bírnám viselni!
Normális AVR esetén a táv tanítható - erre vagy van idegzete és ideje az illetőnek vagy nem
türelem az kell!
kmate07: ma már számtalan lehetőség van rá!
elsőnek a legjobb: Logitech Harmony
azután megjelentek a piacon ezek az okos kütyük (pl BroadLink) nekem ez van. Eredetileg a klímához vettem, de teljesen okés a TV-vel HM-el az összes IR-es médiával is. Mondjuk az igazi lényege, hogy különösebb IT tudás nélkül egy mezei IR-el vezérelhető klímát bárhonnan ahol net van ki/be tudom otthon kapcsolni, vagy a módot hőmérsékletet..stb beállítani.
-
Joshi
titán
válasz
kezo0 #134318 üzenetére
Én azzal kezdtem hogy kikapcsoltam a CEC és egyéb idegesítő funkciót, egyébként is ezerszer több értelme van egy univerzális távnak mint pl a Logitech Harmony. De igen anno a Harman erősítőmnél is volt valami hasonló gomb, ezek szerint ez általános funkció. Mindenesetre köszi hogy felhívtátok rá a figyelmemet.
-
dota1
aktív tag
válasz
Joshi #132616 üzenetére
Hát a hama uni. távos okozott nekem egy pár bosszantó órát mert csak azért se ment vele. Végül találtam egy logitech harmony 350-et az aprón és elhoztam. 10perc alatt feltelepítettem a progiját és rátöltöttem adatbázisból az avr400 kódját (300-at nem talált). Most tökéletesen működik
Köszönöm mindenkinek! Megyek is mesterlövészt nézni
-
Bobolit
aktív tag
Van itt olyan kolléga, aki Logitech Harmony-val vezérel egy RF motoros vásznat?
-
Akad itt Logitech Harmony 300 beállításaiban járatos fórumtárs?
Köszönöm!
-
tozso76
aktív tag
válasz
Magnetic #111221 üzenetére
Detto ui rendszert használok. Az F1 miatt van nekem is upc stb-om. Egy Yamaha RXV771-t használok. Ez képes stand by módban átengednia hdmi jeleket, de a hdmi kimenetet nem tud váltani stand by-ban. A rendszer használatához viszont elengedhetettlen egy Logitech harmony. Ha ez nem lenne, akkor 5db távirányítóval kardozhatnék. Tehát a kérdésedre a válasz, működik a dolog egy 2 hdmi out-os avr-rel.
-
whatnot
őstag
Logitech Harmony beüzemelve, ezzel kellett volna kezdeni eleve. Piszok jó cucc, bár az egygombos bekapcsolás nem működik és hiányzik az InputPvr, átdugtam a kábelt a Tape-re, így végre teljesen összeállt a rendszer.
-
whatnot
őstag
-
z123456789
addikt
-
z123456789
addikt
válasz
lemmy9 #102253 üzenetére
+1
Akár te is tudod ellenőrizni a honlapon hogy tudni fogja-e?(#102255) whatnot
Miről beszélsz? A Logitech Harmony-ról? Az minden funkciót tudni fog ha benn van az adatbázisban.SZERK.:Elvileg bármelyik tudja. Fel is van sorolva.
-
t-bali3
senior tag
válasz
whatnot #95621 üzenetére
Vegyél egy jó univerzális távirányítót, én a Logitech Harmony sorozatot bátran ajánlom, bár nem tudom kapható-e még.
(#95622) BBéci
Ha úgy érted, hogy amíg nem vesz távirányítót, addig nem fogja tudni rendesen kihasználni a vasat, akkor igazad van, ha csak az a problémád, hogy nem volt hozzá távirányító, akkor szimplán nem értünk egyet.
Ha így olcsóbb volt, akkor rendben lehet. -
cecil
aktív tag
válasz
#09634560 #75170 üzenetére
Hangfalszett: Paradigm Monitor 9/ center 3/ Mini Monitor/ 2x BK XLS200 FF sub
Elő-végfok: Sherbourn PT-7030/ Sherbourn PA 7-150
Lejátszó: Popcorn A410
Kàbelek: ValhallA CuAgSS hf/ CuAgSS XLR+RCA/ CuAg Xn/ Cu-X III/ AQ Nrg-x3/ AQ Rocket 33 -sub speakon kábel
Vetítő: Panasonic AT6000
Vàszon: Grandview CNV 106" motoros + DIY 21:9 maszkolás
Tv: Panasonic TX-P50GT30
Elosztó: Pointe s1508
Vezérlés: Logitech harmony Smart control + IPad mini -
törölt tag
válasz
davidcsaba93 #73944 üzenetére
nagyjából egy szint-- sony se rossz vétel ha a táv hiánya nem zavar.. mindent elérsz az előlapról... vagy egy Logitech Harmony-val kiválthatosd a távot.
Just486: Nem tudom hova valósi vagy de Totel BT nem játszik?
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Nem pont témába vágó dolog, de hátha tudtok segíteni. Van egy panasonic 42g30 plazmám és most vásároltam egy logitech harmony one +-t. Beállítottam az aktivitásokat, de nem indítja el a tv-t. Bekapcsolja a denont, kiválasztja a bemenetet, indítja a popcornt...
Maga a tévé a bekapcsoló gomb hosszú nyomására indul, a harmony viszont szerintem csak egy impulzust ad. Legalábbis más magyarázatot nem találok rá. Ha készülékként kiválasztom, akkor tökéletesen kezeli.
Van erre valami megoldás? Remélem érthetően fogalmaztam...mert magamtól úgy néz ki, nem jövök rá...
-
TCr
veterán
Vegyél inkább egy Logitech Harmony 600-at 12 ezer Ft-ért (esetleg 650-et 24-ért), új tesztkészülék esetén 3 gombnyomással rálövöd az új tv távosát és nem kell az asszonykának újratanulni a dolgokat.
szerk:
Azt írtad, hogy "az ST szóba sem jöhet".
Aki ismer már téged valamennyire itt a fórum, az vágja, hogy nálad miért nem.
Viszont az ilyen kijelentések sokak számára arra adhat gyanút, hogy az ST szar, holott nem ezt mondtad. -
mandju
senior tag
Ma megjött a Logitech Harmony One+! Nagyon komoly cucc...
-
zolaas
senior tag
Na akkor rakjunk nekem össze htpc-t.
Elvárások:
- vigyen mindent.
- távirányítás, logitech harmony
- kurva jó kép, később kivetítőn
- kurva jó hang
- nézzen ki pofásan, és illeszkedjen a Hi-Fi tornyomba. ilyen kocka alakú izéket nem óhajtok lesni a polcon.
Az egész maradjon emberi árszinten.
Ja és a htpc kijelzőjén jobb lesz navigálni, mint a dune-n? -
TCr
veterán
"Kissé" idegesítő, főleg, hogy már úton van a Logitech Harmony 600 távos, amivel ezt (is) ki szeretném váltani.
Így viszonyt nem kerülhet a Denon távos a szekrény mélyére, ez miatt.Most ugrik be, van a Denon beállításaiban egy bizonyos "Restorer" funkció (on / off kapcsolóval), nem lehet, hogy ez a felelős ezért?
-
nebulo5
senior tag
Ha már az elmúlt 70 percet kutatással, telefonálással töltöttem, akkor az eredményt ide is leírom:
Bluechip üzletében találtam meg a Budapesten legolcsóbb Logitech Harmony 600 távpiszkálót!
Mindössze 10.650 Ft. !! (cikkszáma: 915-000113) Igaz, 5 napot kell rá várni, de értesítenek ha előbb érkezne!
Előtte, 5 üzlettel beszéltem, és a weboldalukon feltüntetett árral szemben, 1500 - 2000 Ft-al drágább lett volna.
Telefonjuk: 06 1 339 0570
Ha valaki ilyesmire vadászna karácsonyi meglepinek, hajrá!
L.Harmony 600 -
nebulo5
senior tag
Emlékeim szerint, nem is oly régen, valaki belinkelte a Logitech Harmony oldaláról azt a menüt, ahol be lehet írni a készülék nevét és típusát, és ott kiderül, hogy a Harmonyval kompatibilis-e a ketyere.
Nem mondom azt, hogy már keresztül-kasul túrtam a guglit, de sajnos most melóznom is kellene... ha valaki esetleg újra küldené a linket, a hálám örökké üldözné!
nagyon morfondírozom, hogy a mikulást meggyőzöm egy L. Harmony 600 távpiszkáló ügyében. Csak sehogy sem tudok rájönni, hogy többek közt a UPC idióta STB-át lehetne-e vele távpiszkálni... -
Patice
nagyúr
4 doboz az már sok?
A sok távirányítóval van inkább gondod? Mert arra lenne megoldás: Logitech Harmony.
Vagy nem működnek megfelelően?
TV-t lecserélheted olyanra, amiben van DVB-C/T tuner. és akkor nem kell settopbox
Médialejátszódba nem tudsz merevlemezt rakni? A médialejátszó nem osztja meg a hálózaton a tartalmát? --> Ha nem, akkor csere...
Logitech Harmony is ajánlott mindezek után..
Vagy építesz egy HTPC-t és a kívánalmaid nagy része tud teljesülni kivéve az erősítő részét. Vagy ha nem akarsz külön erősítőt, akkor veszel aktív dobozokat.
Esetleg leírhatnád a készülékeid típusát.
-
törölt tag
ilyenkor a kábelezés hogy nézne ki?
Minden az eősitőbe onnan atévére és egy optikai vissza az erősitőbe, azon csak a tévét hallod.
A másik hogy ilyenkor az erősítőn kell a csatornákat váltani ha jól sejtem a különböző források között - jelen esetben 2-3 hdmi csatorna között - és nem a tv-n, van e rá esetleg mégis egy megoldás h a tv válthasson közöttük, csak kényelmi kérdés, ha van rá megoldás az örömteli, ha nincs akkor váltogatom a távirányítókat is egye fene
Van megoldás a HDMI Passtrogh az kikapcsolt állapotban is átengedi a HDMI-t de ennél jobb egy Logitech Harmony beszerzése: ai minden távirányitót helyettesit és szoftveresen tanitható.
Streamra inkáb médiajátszót vegyél mert egyetlen erősitő sem ismer video formáumot, csak audiot. -
törölt tag
ilyenkor a kábelezés hogy nézne ki?
Minden az eősitőbe onnan atévére és egy optikai vissza az erősitőbe, azon csak a tévét hallod.
A másik hogy ilyenkor az erősítőn kell a csatornákat váltani ha jól sejtem a különböző források között - jelen esetben 2-3 hdmi csatorna között - és nem a tv-n, van e rá esetleg mégis egy megoldás h a tv válthasson közöttük, csak kényelmi kérdés, ha van rá megoldás az örömteli, ha nincs akkor váltogatom a távirányítókat is egye fene
Van megoldás a HDMI Passtrogh az kikapcsolt állapotban is átengedi a HDMI-t de ennél jobb egy Logitech Harmony beszerzése: ai minden távirányitót helyettesit és szoftveresen tanitható.
Szteamra inkáb médiajátszót vegyél mert egyetlen erősitő sem ismer video formáumot, csak audiot. -
Integra
titán
válasz
#09634560 #23596 üzenetére
remélem ki lehet kapcsolni a távirányítóval ezt a neonkék világítást a készülékekben, mert este agyfelbaszósan idegesítő házimozinál....
cekkk:
na eeeeezt nem akarom végigszopni, működjön, nem egy bughalmazt akarok, főleg, hogy a szüleimnek csinálom, ott pedig csak ráprogramozom a logitech harmony-ra a scriptet és működnie kell. semmi olyat nem akarok venni, ahol ilyen fw hibák meg bug-ok lehetnek.Toobee:
thx, kerestem de nem láttamde remélem az egészet lekapcsolja, mert már láttam olyat is hogy csak a panelt kapcsolta le, a gombok világítottak tovább..
-
Rick4
félisten
Végül a Yamaha helyett egy Pio 520K lett, egy pio 430-as dvd-vel együtt 60-at adtam érte újonnan, 3 év garival, és teljesen jól szól, a bemérő mikrofon tuti megoldás.
Nekem ez is tökéletes, főleg a jelenlegi hangfalakhoz, viszont belefutottam egy olyanba, hogy a HD műholdvevőm és a médialejátszóm is egyféleképp működik, ha mindkettőn DTS vagy AC3 hangot továbbítok, akkor nem tudok rajtuk hangerőt szabályozni, csak ez erősítőn. Ugyanez van HDMI-n és optikai kábelen is. A műholdvevőn amint elkapcsolok egy nem HD csatornára (ahol a hang sem AC3) rögtön működik a hangerőszabályzás. Nem nagy gond, egy Logitech harmony-val egyszerre kezelem az összes készüléket, de mégis, ez miért lehet? Mert a dekódolást ilyenkor az erősítő végzi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged