Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -KP-

    addikt

    válasz BIGi75 #178245 üzenetére

    Az az ablak a lehető legrosszabb helyen van. Don't kill the messenger :D Eleve 230-as belmagasságot mondtál. Ha mondjuk 50 centi magasról indítod a vásznadat akkor 120 centi magas vászon lehet kb. ha 16/9-es, különben útban van az ablak ill. az ablaknak a vászon. 120 centi magassággal a vászon kb. 220 széles lehet. Vagy B verzió, hogy 21:9 arányú vásznat teszel be és akkor kb. 275 széles lehet a vásznad, de akkor viszont minden 16:9 és 18:9 tartalmat le kell vágnod alul felül 21:9-re. Ezért mondtam, hogy inkább falazd be, és máshova tedd az ablakot. Oldalfalon már korántsem lenne ekkora probléma az az ablak, sőt igazából nem lenne semekkora probléma.

    Lehet minibár, az se gond, de a mostani terveid szerint irreálisan sok alapterületet vinne el a mozitól. Minibárnak bőven elég lenne egy 1,5 méteres sáv kb. hátul. Csúcs max. 2 méter az említett bútorral együtt. Van olyan ismerősöm akinek szintén van popcorn gépe meg még egy relikvia gyűjteménye is hátul. De közel se 3-3,5métert vesz el a szobából emiatt.

    Azt se tartom szerencsésnek, hogy nincs hátsó falad a mozihoz a minibár miatt. A szekrény akusztikailag semmit nem ér, egy nagy visszaverő felület, ahol még a polcok is berezonálhatnak. Nekem most még van szekrénysor a szoba hátsó részén. Régi oldschool dög nehéz diófa. Még itt is berezonálnak elemek,pedig olyan súlyú, hogy 2 ember nyögvenyelősen szállítja csak. Alig várom, hogy végre kikerüljön a szobából.

    #178244 Quetz:

    Valóban nem fér bele 7 darab, de kezdésnek 5 darab viszont belefér.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák