Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz darthpeet #5187 üzenetére

    Remélem ez megógya a gondot.

    Hangerő ikonon a tálcán jobb klikk, hangok, majd lejátszás fül, ott a hangszórókon jobbklikk tulajdonságok, ott a hangerő fülön van a bemenetek jelerőssége, ott a némítás ikonra klikk és meg kellene jönnie a kívánt zajnak. Remélem segít!

    re: csabyka666
    Köszi, jó infó. Itt is sokan küzdenek ezzel a fossal, nekem alavetően a 10 csinálja a moslékot 7 alatt sose volt gáz. Konkrétan a hálózatkezeléssel van a gond. Nem wifi függő, mert ha kábelon gyün a delej akkor is megy a pattogás. Nekem nincs is wifi eszköz a gépemben és ott problem. Nálam a háttérben futó visszaosztás is gondot okoz, az ubuntu linux iso filejairól van szó természetesen. Steam ha töltöget akkor is pattog, de idlében is vannak dolgok amik "neteznek". A tűfalam mindent tilt alapból csak egyesével megadott taskokat engedek ki így kevesebb a forgalom, ez is segített, de youtubeon egyáltalán. Win update is hozott javítást annak idején. Amit leírtál, ACPI taskok 2. magon futtatása az nekem kínai, de majd megpróbálom megfejteni mi a kód :D aztán írok ha bevállt-e nálam is.
    amit ajánlanak hogy kapcsold le teljesen az energia takarékos szolgáltatásokat, de nekem az se segített, akkor is pattogni tud ha van hálózati elérés, igaz egy cseppet jobb, de nem minden. A gép meg elkezdi zabálni az áramot és fűt is feleslegesen. Szal az se jó. Azt szoktam hogy ha hanggal akarok dolgozni, pl gitár felvétel, akkor előtte átlövöm az energiatakarékossági témát egy max tempóra, majd mikor kilépek az adott progiból akkor vissza az energia takarékosra. De ez se 100-as megoldás, csak egy picit segít, rövidebbek a lag-ok.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák