Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Dryman #37016 üzenetére

    No, elnézést a kései válaszért.

    Köszönöm szépen, ez részletesebb volt jóval, mint amit vártam. :DDD

    Addig tiszta volt, hogy újabban ez kötelező eladáskor. De akkor leírásod alapján ezt egyéb esetben, ha az ember mást is akar, sokra nem megy egy ilyen tanúsítványos felméréssel.
    Tavaly valamikor voltak nálunk napelemet felmérni kíváncsiságból, ott sepc pont ez volt amit te mondtál, rögtön nagyobb inverter, kicsit több panel, stb... HÁTHA majd lesz valami még villanyos.

    Szigetelés mellett napelemen is gondolkodtunk, de azt végül elvetettük, akkor úgy gondoltuk a szigetelés talán hasznosabb lenne, meg ott több aggályunk is volt pl. kitudja meddig marad az elszámolási mód, inverter ha tönkremegy az sokba kerül, és még támogatással is sok év alatt hozza vissza az árát. (mondjuk azt a szigetelés is, de az cserébe nem tud megy tönkre)

    #37017 golya32
    Jelenleg 30-40k között fizetünk/hó, de ezt úgy, hogy hétvégente a vegyes kazánt használjuk. Anélkül jó eséllyel lenne a duplája, vagy mégtöbb.

    #37018kbhuinfo
    Na, ez az ami miatt mi is aggódunk, ezért gondolkodunk szigetelésen, főleg, hogy ki tudjuk használni a felújítás támogatást is rá.

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák