- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Végre kisütött a nap, és kedvem lett egy kis fényképezkedéshez.
Mint már írtam, az alternatív kamera alkalmazások nekem sosem jöttek be (vagyis sosem láttam jobb képet tőlük). Ennek ellenére most mégis kipróbáltam kettőt.
Az egyik a Lenovo Camera app-ja, a másik a Camera FV-5 Pro.
Csináltam velük, illetve a gyári kamerával egy kültéri napsütéses képet, és egy beltéri képet.
Ide csak a 100%-os képkivágást teszem fel, de a Drive-on a teljes méretűek fenn vannak, és nagyíthatóak.Én 12 MP-es wide formátumban csinálom a képeket, tehát nem a legnagyobb 16 MP 4.3-es felbontásban.
Készítettem még egy nagyon rövid videót a gyári kamerával borús időben. Ettől nem vagyok elragadtatva, igaz most látom csak, hogy 720p-ben vette. Ez volt az alap beállítás, én meg elfelejtettem átállítani FHD-ba. Szerintem ugyanilyen lenne állítás után is az eredmény, csak jobban kitöltené a képernyőt.Sorrendben:
felül a gyári
középen a Lenovo Camera
alul a Camera FV-5 ProÉn csak annyi különbséget veszek észre, hogy a gyári kamerán erősebb a zajszűrés, vagyis jobb a kép, mert kevésbé zajos. De ez is csak a beltéri képen megfigyelhető igazán, mert kint már van elég fény, és nincs is zaj.
Szerintem a másik kettő kamera képe szinte tök egyforma. (És semmivel sem jobb mint a gyári.)Még a napokban fényképezkedek és videózgatok velük, és majd teszek fel összehasonlító képeket.
Viszont kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy akkor ez most így OK?
Akkor itta a képek, illetve a Drive linkek:
Gyári app
Lenovo Camera
Camera FV-5 Pro
és a rövid gyári videó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- LEGO klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest