Új hozzászólás Aktív témák

• dlaj

őstag

Végre kisütött a nap, és kedvem lett egy kis fényképezkedéshez.

Mint már írtam, az alternatív kamera alkalmazások nekem sosem jöttek be (vagyis sosem láttam jobb képet tőlük). Ennek ellenére most mégis kipróbáltam kettőt.
    Az egyik a Lenovo Camera app-ja, a másik a Camera FV-5 Pro.
    Csináltam velük, illetve a gyári kamerával egy kültéri napsütéses képet, és egy beltéri képet.
    Ide csak a 100%-os képkivágást teszem fel, de a Drive-on a teljes méretűek fenn vannak, és nagyíthatóak.

Én 12 MP-es wide formátumban csinálom a képeket, tehát nem a legnagyobb 16 MP 4.3-es felbontásban.
    Készítettem még egy nagyon rövid videót a gyári kamerával borús időben. Ettől nem vagyok elragadtatva, igaz most látom csak, hogy 720p-ben vette. Ez volt az alap beállítás, én meg elfelejtettem átállítani FHD-ba. Szerintem ugyanilyen lenne állítás után is az eredmény, csak jobban kitöltené a képernyőt.

Sorrendben:

felül a gyári
    középen a Lenovo Camera
    alul a Camera FV-5 Pro

Én csak annyi különbséget veszek észre, hogy a gyári kamerán erősebb a zajszűrés, vagyis jobb a kép, mert kevésbé zajos. De ez is csak a beltéri képen megfigyelhető igazán, mert kint már van elég fény, és nincs is zaj.
    Szerintem a másik kettő kamera képe szinte tök egyforma. (És semmivel sem jobb mint a gyári.)

Még a napokban fényképezkedek és videózgatok velük, és majd teszek fel összehasonlító képeket.

Viszont kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy akkor ez most így OK? :R

Akkor itta a képek, illetve a Drive linkek:
    Gyári app
    Lenovo Camera
    Camera FV-5 Pro
    és a rövid gyári videó!

Új hozzászólás Aktív témák