Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kranazoli

    senior tag

    Abu:

    Részben igazad van viszont nem teljesen.
    Ofkórz minden driver-ben vannak problémák. Nem is erről van szó. Szimplán csak annyi, hogy nV oldalról az elvakult fan-ok egyfolytában azt hangoztatják, hogy babák a driver-ek. Egy fokkal korrektebb "tábor", hogy nincs annyi bug, mint Radeon oldalon.

    Végre volt pár órám játszani, erre az épp aktuális játéknál rögtön textúra villódzás van. Azért ez illúzió romboló. Ettől senki sem verdesné a fenekét a földhöz. És ami a lényeg, hogy a játék bár új, Radeon kártyával kb. 3x vittem eddig végig, mert Nekem nagyon tetszik a F3AR és zéró textúra hiba. Ezért is adtam Neki hangot. Nem szeretem már ha egyik oldal szapulja a másikat. Azért jó rámutatni (nem letörni az nV-sek szarvát), csak 1xerűen rámutatni, hogy itt sincs ám kolbászból a kerítés.

    Annyit tudtam megtenni, hogy letöltöttem a béta driver-t. Azzal is maradt a bug, ill. egy sort nem olvastam a leírásában, ami a F3AR-ról szólna.

    Gondolom, hogy jelezték már nV felé és majd jön hozzá tapasz (vagy driver; vagy game) és ha most nekiállnék gúglizni nV problémák után biztos lenne egy raklapnyi.

    Én csak úgymond "mihez tartást" végett írtam, nem offense jelleggel. Ha vmi jó megírom (ahogy tettem), ha vmi big-os megírom. Most amit teszek, hogy végre megnézzem már milyen is ez az "nV oldal". Aztán majd dönteni, hogy melyik felel meg jobban az Én szokásaimnak, az Én gépemben melyik muzsikál jobban...

    Úgy is mondhatnám, hogy kritikusan állok már mind Radeon és így fogok nV-hez is, az elfogultság helyett.

    FXAA; MSAA:

    Az Nekem is feltűnt, hogy MSAA-val milyen brutál mértékben lassul be a játék. Radeon kártyával 2x MSAA-val játszottam először, de éreztem vmi nem kóser, aztán áttettem FXAA-ra és babább. Csak ekkor olvastam itt PH-n utána, hogy mi is ez az FXAA (nV új élsimi eljárása).

    Szóval MSAA-val nem csak nV, de Radeon kártyákon sem nagyon játszható a játék.

    Igaz Én 1920x1080-ban max. 2x-es élsimit használok, azért az még jól jön.

    [ Szerkesztve ]

    AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

Új hozzászólás Aktív témák