Hirdetés

Aktív témák

  • Xirtam

    veterán

    válasz Oliverda #42828 üzenetére

    Hát igen, néha egy egy kulcsember érkezése cserélése nagyon sokat képes dobni egy egy csapaton. Én kívánom, hogy év közben Domenicali elmenjen. Pat Fry és Tombozis is.

    Gyerekek ez így nem megy ezt be kell látni. Luca is beböfögi, hogy senkinek nincs veszélyben a munkája. De igen is azt kellett volna, hogy gyerekek nincs mese, vagy eredmény vagy mentek aludni. Tavaly érdekes módon letudta őket hurrogni, hogy mi ez a szezon? Ez a nagy neves Ferrari? És félreteszem én is a nagy büszkeségemet ahogy az egész csapatnak kellene. Mert ősszinten egy vörös ördögnek a homlokán egy telivér csődörrel a 5. helyen kell autóznia?

    Egy ezüst nyílnak küzdenie kell egy jött ment energiaital gyárral? Lehetek én a mostani hozzászólásommal káposztalé. De az F1 autógyárakról szóljon könyörgöm. Nálam ez az idill, és az hogy Mclaren Vs. Ferrari mindenek felett a két legrégebbi csapat. Legnagyobb ellentétek szürke és a vörös. Hát ezt akarom. És ami tavaly is volt, hogy egymást kérdezgették a csapatok, hogy kellene megfogni a RedBull-t erre én egyre kevésbé vagyok kíváncsi. De arra is, hogy egyes csapatok szenvednek. És itt az FIA is közrejátszik az idióta szabályokkal.

Aktív témák