Hirdetés

Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz bajuszati #3411 üzenetére

    Szerintem ez volt az egyik legelb@szottabb év amire emlékszek mióta F1-et nézek, és Button címe ezt gyöngyörűen megkoronázta. Már a diffúzor üggyel el lett cseszve (amit ismét csak az FIA-nak köszönhetünk) a szezon.

    Aki pedig azt mondja hogy Button az év eleji pár győzelmével teljesen rászolgált a címre az nézze meg hogy Barrichello hogy verte folyamatosan Silverstone óta. Amikor éppen nem cseszték el a kiállását vagy nem kapott defektet, (vagy éppen nem kérték meg hogy engedje el Button-t) akkor előtte végzet. Tehát még azt sem lehet mondani hogy az autója miatt nem tudta hozni az év első felében bemutatott eredményeket. Egyszerűen ő ennyit tud. Amikor tökéletesen fekszik neki az autó (és a gép kellő technikai fölény is megvan) akkor tud győzni amúgy piskóta. Egyszóval én az ilyet nem említeném egy lapon az elmúlt évek világbajnokaival. Persze most lehet mondani hogy az a VB aki a legtöbb pontot szerzni, de azért érdemes átgondolni és mérlegelni egy kicsit. Én személyszerint meg merem kockáztatni hogy ez az első és utolsó címe, sőt még abban is kételkedek hogy valaha is ismét nyerni tud majd önerőből. Arra pedig szvsz nem túl sok esély van hogy a Brawn meg tudja ismételni az idei teljesítményét. Sőt remélem hogy jövőre egy olyan gyenge autót kap mint az idei McLaren. Aztán ha azzal nyerni tud és hoz mellé pár dobogót akkor elismerem hogy tud.

    Jövőre egy Vatanen által irányított FIA-t szeretnék, a rajtrácsra pedig minimum 26 autó sorakozzon fel. Jöjjön Bruno Senna és Raikkonen üljön be Kova helyére. Legyen Silverstone és Montreal is. A szabályokat tisztázzák le normálisan, ne legyenek technikai mocskolódások, sárdobálás. A VB címért pedig az Alonso, Raikkonen, Hamilton és Vettel négyes csatázzon. :))

    [ Szerkesztve ]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Aktív témák