Hirdetés

Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #30858 üzenetére

    A vízfüggöny:

    Pont Jenson Button van agyonhájpolva, hogy mennyire lát a pályán meg hogy milyen számító egy versenyző.

    Abban a pillanatban, hogy elrontotta a kigyorsítást, tudta, hogy Hamilton előzni fogja. Ehhez hátra sem kellett néznie. Viszont a tükröt is leste, ez benne is volt a stewardok határozatában.

    Azt Jenson tudja, hogy mit látott vagy mit érzett, a lényeg hogy elhitték neki, hogy nem látta vagy el akarták hinni neki, hogy nem látta. (De ez is felvet egy kérdést, hogy ez mióta indok, hogy nem láttam? Ezt kismilliószor hozzák fel ütközésnél, hogy nem láttam ezt, nem láttam azt, nem erre számítottam, nem így akartam. Ettől még kiszabják a büntetést.)

    Nem kell hozzá sok ész, hogy miért védték be a győzelmet vagy miért nem csorbították egy rajthelyes büntetéssel sem a következő nagydíjra A másik mclarenes kiesett, csapaton belüli ügy lerendezni, Lewis abszolút nem vádolta Jensont, már a red flag szünetben lerendezték a dolgot és a McLaren is kiadta neki, hogy mit mondjon. A Red Bulltól fényévekre van az összes csapat a ponttáblázaton, a McLarennek van még a legnagyobb esélye, hogy még egy kicsit elodázza, hogy unalomba fulladjon a bajnoki verseny, úgyhogy nem lepett meg, hogy a versenybírók elnézőek voltak.

    De néhány napra rá Whitmarsh 'It takes two to tango" nyilatkozatából kicseng, hogy kapott volna JB fejmosást, ha nem sikerül egy győzelemmel elhomályosítani még frissiben az incidenst.

    Ha keménység volt, ha figyelmetlenség, ha véletlen, én elfogadom az eset versenybalesetnek minősítését, de akkor igazán leszokhatna már az FIA versenybalesetek túlbüntetéseiről.

    www.HunnyF1.com

Aktív témák