Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• -PLevi-

senior tag

válasz Cathfaern #10925 üzenetére

Jogos. Érzem a hátamat és a lapockáimat is, de nem vészes, így azt nem említettem meg. Plusz amúgy sem tartottam fontosnak kiemelni, hiszen eleve arra irányul a gyakorlat a bicepsz mellett.
    Mindössze azért hangsúlyoztam ki az alkart, mert meglepődtem rajta az előzetes várakozásokhoz képest. :)

Egyébként azt hiszem, rájöttem mi okozza ezt nálam: az alsó fogás. Ugyanis úgy szoktam csinálni, hogy első és harmadik sorozatban normál fogással operálok, a másodikban pedig alsóval, amolyan chin up stílusban. Azt vettem észre, hogy alsó fogással valamivel könnyebben megérintem a rudat a mellkasommal. Ez pedig abból adódik, hogy ilyenkor az utolsó pár centin rásegítek alkarból, ezzel együtt plusz terhelést okozva annak.
    Kipróbáltam előző alkalommal, hogy mi van, ha a harmadik sorozatot csinálom alsó fogással. Nagyon is észrevehető volt a különbség, sokkal kevésbé éreztem az alkarom. Ezelőtt pedig még bele sem kezdtem a harmadik sorozatba, csak elfoglaltam a kiinduló pozíciót és már égett az alkarom. :D

Most úgy is edzés, többek között vízszintes húzással, szóval ismét alaposan meg fogom figyelni, hogy mi is a helyzet ezzel kapcsolatban. :)

Új hozzászólás Aktív témák