Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz PeterPH #42367 üzenetére

    "Nem, te egy ismeretlen, beazonosíthatatlan magánszemélytől vettél egy szoftverkulcsot, amit az MS aktiválórendszere szerencsére elfogadott."

    Nem!
    Én egy teljesen beazonosítható, internetes kereskedőtől vettem egy kulcsot, aki, amennyiben valóban lopott kulcsokat árulna, 100%-osan visszakereshető, névvel, címmel, telefonszámmal.
    És nem "szerencsére elfogadott" hanem valid kulcsot vettem.

    OFF (az offban)
    néhány szó az ebay/paypal kereskedelmi rendszerről.
    Ahhoz hogy eladj az ebayen, mindenképpen szükséged van paypal accountra, (illetve nem feltétlen, de itt nincs ilyenről szó, az eladó rendelkezik PP-vel)
    Eladáshoz, a PP authorizációs folyamat megléte szükségeltetik, confirmed address-el. Ehhez csatolnod kell, minimum 1db bankkártyát, amit egy azonosítási eljárás során, authorizálnod kell.
    A bankkártya megléte, eleve feltételezi, az eladó személy validitását. Bankkártyát nem tudsz fiktív névre kiállítani.
    ON

    Te, ennek a vásárlásnak az illegitimitását, csak sejtésekre, megérzésekre alapozod, míg én, rendelkezem minden igazolási formával.
    COA sticker pedig már régen nem kell, ráadásul, az is csak számlával együtt volt érvényes. Ennek alátámasztásához, vásárolj az MS oldaláról, és legnagyobb megrökönyödésedre, ők sem fognak Neked COA stickert prezentálni. ;)

    Mindezeken felül, a világ összes, fizetős szoftverének az EULA-jában, le van fektetve, hogy a lopott kulcsokat, esetleg letilthatják.

    Na summa summárum, engem nem érdekel, hogy ki, honnan, és mit szerez be. Én ezt segítő szándékkal jegyeztem meg, hogy ilyen is van, nem célom vitát generálni, és nincs is értelme.

    Én, törvénybe ütközőt nem követtem el, de mindenki, CSAK A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE vásároljon.

    Saját példányaimat pedig, amennyiben gond lenne velük, itt azonnal jelezni fogom.
    De szvsz, ha netán ez meg is történik, az a darabonkénti 10font/4000forint akkor sem fog padlóra küldeni ;)

    Peace :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák