Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PeterPH

    senior tag

    válasz #48613632 #42365 üzenetére

    "Vettem, egy legitim e-shopból, egy legitim win10 serialt, amit a gyári hitelesség-vizsgálat accreditált."
    Nem, te egy ismeretlen, beazonosíthatatlan magánszemélytől vettél egy szoftverkulcsot, amit az MS aktiválórendszere szerencsére elfogadott.
    Örülj neki, használd egészséggel amíg működik, de ne terjeszd, hogy ez egy minden tekintetben legális termék, és használója nyugodtan hátradőlhet, hogy mostaztán mindent megtett a szoftverei legalitásáért.

    A Microsoft oldaláról:
    "Az Eredetiséget igazoló tanúsítványokkal (COA) együtt forgalmazott Termékkulcs-kártyákon (PKC) kívül a Microsoft nem forgalmaz termékkulcsokat önálló termékként. Ha termékkulcsokat kínáló aukciós webhelyeket, online apróhirdetéseket vagy más weblapokat lát, az azt jelenti, hogy a kulcsok valószínűleg lopottak vagy hamisak. Ha lopott vagy hamis termékkulccsal aktiválja a számítógépre telepített Windows rendszert, lehet, hogy a kulcs nem működik az aktiváláshoz, lehet, hogy azt más egy másik számítógép használja, illetve előfordulhat, hogy a Microsoft később letiltja azt, amikor bejelentik a kulcs lopását. A kívánt termékek beszerzésének legjobb módja, ha az új számítógépre előtelepített, eredeti Microsoft szoftvert vásárol, vagy eredeti Microsoft szoftvert vásárol egy hivatalos viszonteladótól. "

Új hozzászólás Aktív témák