Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pakriksz

    őstag

    Találtam egy szép nagy bugot, nem tudom hogy reportolták-e már: SCB modul ha ki van kapcsolva, és fel akarod tölteni, akkor a pénzt leveszi akárhányszor, de nem tölti amíg bekapcsolt állapotban nem próbálom. De gyanítom hogy minden újratöltős cuccnál ugyanígy ott van ez a bug.

    Megint előjött az interdiction bug, de most még undorítóbb volt: követem a vektort, szépen mennek fölfelé a kockák, majd eltűnik, szétcsúszik a kép, és 1 másodperc múlva mikor visszajött az interdiction UI 1 kockán volt, úgyhogy submit. Erre látom, hogy egy !pajzs nélküli! sidewinder szedett ki, amit pillanatok alatt szétlőttem...

    Elmentem még nav beaconhoz vadászni, és többedmagammal kilőttünk pár ASP-ot, anacondát, és federal drophipet, viszont a bountyt és a felvett küldetésnél (6 piratet kellett kilőni) a számot össze vissza adta.
    Az egyik FD-nek legalább a 80% hullját én szedtem le, és kaptam érte egy nagy semmit. Az egyik ASP-ba a csak végén párat belelőttem és 30k-t kaptam érte. A kisebb, vagy hasonló hajókat mint az enyém egyedül lőttem ki, és ott is néha emelkedett a küldetésnél a szám, néha nem... 6 hajót kellett volna, kilőni, de legalább 12-t lőttem ki egyedül, hogy elérje a szám a hatot.

    A másik érdekesség, pedig hogy rendszeresen látok kötelékben mozgó hajókat (pl egy nagyobb hajó bányászik, és 2 kisebb kíséri) pedig nincs béta hozzáférésem.

    Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

Új hozzászólás Aktív témák