- MIUI / HyperOS topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
Elkészült a szörny.
Az alapot az eBayen tonnaszám kapható Solarstorm X2 kló adta. Az eredeti flállásból nem maradt semmi más, csak a ház. Az eredeti pillek helyett réz gyűrűk kerültek be, melyekben T6-4C LED-ek csücsülnek. A régi SMO reflektorokat is újra kellett cserélni, mert nem fértek el gyűrűk miatt (az újak OP-k lettek). Driverből külün-külön kapott mindkét LED egy darabot. Mind a kér driver külön kapcsolót kapott, amit kicsit megbántam... Elfeljtetem, hogy a driverekre 8V megy majd, nem pedig 3, így csak 1,5A megy a kapcsolókon. Ekkora áramot el kellene egy kapcsolónak is bírnia. Később lehet, hogy átcsinálom.
Mivel 20W-nyi hővel már csínnyán kell bánni, a test felső lapjáról lecsiszoltam a festést, felpolíroztam, és ment is rá a chipset hűtő. Így kb. 10 perc használat után sem melegedett forróra.Van egy bibi is vele, amivel egyelőre nem tudom, hogy mit kezdek. Labortápról tökéletesen megy, 3A körüli áramfelvétellel 8V-on. De a Solarstormos akkupakkról hajtva (2600mAh Samsung akksikkal töltve) pár pillanat után az egyik LED visszavált villogó üzemmódra. Az akkuk 2S2P-be vannak kötve, tehát csak 1,5A-t kell minden akunak leadnia. Ez miatt nem szabadna oly nagyon leesnie a feszültségnek... Na majd rámérek a pakk elektronikájára is.
Erdőben majd csak a jövő héten lesz alkalmam kipróbálni, de szép nagy szögben szór.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Milyen széket vegyek?
- Könyvajánló
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest