Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• krisztianAMG

senior tag

Elkészült a szörny. :)
    Az alapot az eBayen tonnaszám kapható Solarstorm X2 kló adta. Az eredeti flállásból nem maradt semmi más, csak a ház. Az eredeti pillek helyett réz gyűrűk kerültek be, melyekben T6-4C LED-ek csücsülnek. A régi SMO reflektorokat is újra kellett cserélni, mert nem fértek el gyűrűk miatt (az újak OP-k lettek). Driverből külün-külön kapott mindkét LED egy darabot. Mind a kér driver külön kapcsolót kapott, amit kicsit megbántam... Elfeljtetem, hogy a driverekre 8V megy majd, nem pedig 3, így csak 1,5A megy a kapcsolókon. Ekkora áramot el kellene egy kapcsolónak is bírnia. Később lehet, hogy átcsinálom.
    Mivel 20W-nyi hővel már csínnyán kell bánni, a test felső lapjáról lecsiszoltam a festést, felpolíroztam, és ment is rá a chipset hűtő. Így kb. 10 perc használat után sem melegedett forróra.

Van egy bibi is vele, amivel egyelőre nem tudom, hogy mit kezdek. Labortápról tökéletesen megy, 3A körüli áramfelvétellel 8V-on. De a Solarstormos akkupakkról hajtva (2600mAh Samsung akksikkal töltve) pár pillanat után az egyik LED visszavált villogó üzemmódra. Az akkuk 2S2P-be vannak kötve, tehát csak 1,5A-t kell minden akunak leadnia. Ez miatt nem szabadna oly nagyon leesnie a feszültségnek... Na majd rámérek a pakk elektronikájára is.

Erdőben majd csak a jövő héten lesz alkalmam kipróbálni, de szép nagy szögben szór.

Új hozzászólás Aktív témák