- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
Zola007 #73622 üzenetére
Emlékeztek még a múltkor törött karórára? ► [link]
A céggel leboxoltam paypalon. Közben láttam egy fekete verziót, az még jobban tetszett, mondom csak megrendelem, de tanulva az előző esetből, ezúttal egy teljesen másik webshopból.
Tegnap meg is jött, kibontottam már a postán és egyből kiült az arcomra az őszintemosoly, akarom mondani "ilyenavilágonnincsenbaz+" érzés. :ezért mondom, hogy sok ember a Földön a levegőt nem érdemli meg, nem hogy a fizetését. Ez nem munka b.ssza. meg, hogy lehet egy így kezelni egy csomagot, ahol fizet a feladó egy szolgáltatásért, hogy A-ból B-be épségben elvigyenek valamit?
Hozzávágnám szívesen mindkét órát ahhoz aki miatt összetört, de azért előtte hozzá szigetelő-szalagoznám egy T72-es tank motorblokkját
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest