- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiszPSX
tag
Sziasztok!
Én is gazdagabb leszek a héten egy ilyen csodával (Cubot One 1,5GHZ-s). Érdeklődnék, hogy valakinek van e eladó fóliája rá (vagy nem kell túlgondolnom és ha simán bemegyek egy boltba, kapok rá megfelelőt)?
Valamint az alapból csomaghoz járó védőtokra is vevő vagyok.. Mondjuk olvastam itt hsz-ekben, hogy nem valami stabil amit adnak hozzá. Esetleg lett már előrébb jutás szilikon tok ügyében?
Az úr, aki kivágdosta a HTC One-os szilikontokot nem mutatna nekünk képet róla?
Ki miben tárolja a ketyerét? Köszi szépe n előre is a válaszokat -
karpdani
csendes tag
Én most vettem át a postán a csomagot. szept. 14.én rendeltem meg, tegnap érkezett ide a postára. A német postával jött, elég jól becsomagolták (dupla réteg), ami pozitiv meglepetés volt, hogy sima 1,2es procival rendeltem 4gb romosat, de helyette turbo 1,5-ös procival küldtek 8gbosat + ajándék kicsit gagyi fülhallgató + védőtok + védőfólia, meg még hozzá rendeltem egy 8gbos sd kártyát
(úgyhogy most boldogság van)
Kipróbáltam gyorsan elég gyors, Antutu 1600 körüli értéket ad rá, az elülső kamera jó minőségű (5mp) de a hátsó egy kicsit homályosít (13mp)(nem aggódok emiatt, mert tudom, hogy szinte minden kínai készüléknél ez a szitú), a GPS nálam elég jól működik. -
monti0222w
addikt
1-2 nap és megkapom, illetve a gyerek kapja, a lényeg hogy itt van!
-
Terentius
őstag
Megkaptam én is a trackinget
-
konigjanos
senior tag
na, ma megkaptam a tracking numbert.
-
FalconKnight
aktív tag
Feltettem a MIUI ROM-ot, eddig nagyon tetszik.
-
hargimalac
tag
Én Cubot One-t vettem és turbó a proci benne. Minden jól működik, bár a kamera nem egy sony, és az akksija még nincs igazán bekalibrálva, így a százalékkijelzéssel vannak gondok. Játékokat szépen futtatja (Real Racing 3-at is), valamint nekem a hangminősége is bőven megfelelő. Ha valami kérdés felmerül még, arra szívesen válaszolok.
-
Segnior_Barthez
senior tag
Néha 50% mellett éjszaka lemerült. Sebaj utána járunk. Erre feltettem a batterystat-ot, de a gyári rom mellett a kernel wakeup - hoz nem engedett hozzá férni. Vki látta már a fenti modult?
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem akarok naponta írni, de a bonott Cubot One-ból van még két akku, egy töltő, fekete keret és fekete előlap. Olcsón adok mindent
Akinek kell, írjon privit
-
monti0222w
addikt
Nekünk már a határon van One, remélem örülni fog neki a gyerek, mert neki lett véve!
Hát kiváncsi vagyok rá milyen müködésileg ,meg mindenféle értelemben, mert van hasonlítási alapom egy W100-as személyében! -
Brain75
senior tag
válasz
hargimalac #178 üzenetére
SZia
Nekem az első sorozatos TS7 van. használom is nagy megelégedettséggel.
Neked most melyik telefon jött ? Cubot One vagy TS7.
Ha TS7 akkor már az új procis ?Írhatnál róla pár sort.
Sokan azt mondják hogy a TS7 kamerája csapnivaló.
Szerintem pont az ellenkezője. Ahhoz képest hogy mennyibe kerül ahhoz képest szerintem világbajnok.
Nekem van mellette egy Galax S3 és azt kell mondjam a Galaxy akkuidőben a közelébe sem ér a TS7-nek.
A Galaxy nálam képes 12-13 óra alatt nullára merülni. Ugyan olyan terhelés mellett a TS7 megy 1,5 napot.Szóval várunk egy kicsit bővebb infókat az új telefonodról.
Üdv
-
drr
őstag
válasz
hargimalac #178 üzenetére
Hát egy általános ismertetőt írhatnál a benyomásaid alapján...
-
hargimalac
tag
Üdv!
Nekem is megjött a teló, nyugodtan kérdezzetek, ha valamire kíváncsi vagytok, akkor nyugodtan kérdezzetek!
-
Brain75
senior tag
Ne haragudj ember, de a másik topikban is csak a kifogások mennek minden telefonnal kapcsolatban.
Minden telefonnal kapcsolatban amit ajánl valaki neked azzal kapcsolatban találsz valami hibát.
Igen biztosan a TS7-el is előfordulnak problémák, ugyan úgy mint a Lenovo-val, a Samsungal, a HTC-vel és minden egyéb márkával.Ha csak azt keresed hogy mi romolhat el egy okostelefonban akkor jobban teszed ha veszel egy Nokia 6110i-t, mert az nem szokott tönkremenni.
Szóval minden telefon el tud romlani. Igaz ez a Kínai 35-40 ezer forintosra és a neves gyártók által kiadott 80-280 ezer forintos telefonokra is.
-
bajaki
őstag
A Tronsmart TS7-re rá lehet tenni a Cubot One-hoz való MIUI romot?
-
bajaki
őstag
válasz
FalconKnight #172 üzenetére
-
FalconKnight
aktív tag
Szia!
Nekem így sikerült flashelnem:
1. megfelelő verziójú SP Flash Tool (én v3.1320.0.174-t használtam) beszerzése, illetve egy gyári ROM letöltése (Nem a jó a sima recoveryből flashelhető, olyan kell, amit kibontva .img fájlokat látsz, egy Checksum.cfg-t, illetve egy scatter nevű szöveges filet (meg még pár plusz filet))(nyilván csak TS7-re való jó)
2. Flash Tool elindítása, Win 7 esetén adminként.
3. Jobb oldalt kattints a scatter-loadingra, és válaszd ki a scatter file-t, ez be fogja tölteni az összes szükséges filet. Ha véletlenül rossz scatter filet töltesz be, akkor rossz helyekre fog írni a program, így tönkremehet a készüléked!
4. !!!A listában a Preloader elöl ki kell venni a pipát!!!(Ha nem teszed könnyen téglásíthatod a telefonod)
5. Options->USB mode be
6. Options->DA Downlad all be, továbbá Speed->Force to high speed
7. A telefont kikapcsolod, és kiveszed belőle az akkumulátort.
8. Rákattintasz a Download gombra.
9. Vissza teszed a telefonba az akkumulátort, de NEM kapcsolod be, és úgy USB-n a géphez kapcsolod.
10. A számítógép felismeri, telepít egy Drivert, és elindul a flashelés, csíkok futnak alul, majd ha kész akkor megjelenik egy zöld kör.
Különösebb driver elvileg nem kell hozzá, ha már csatlakoztattad korábban a géphez a telefont. Windows 8 alatt tapasztalatom szerint nem működik.
Ha így sem megy írjROM-ot pl. innen tölthetsz: [link]
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Tudtok adni egy linket, ahonnan letölthetem a gyári romot? CWM-ből telepíthető?
-
Terentius
őstag
Ma rendeltem egyet dhlel.Az új verziót.Remélem hamar megjön.
-
drr
őstag
válasz
konigjanos #165 üzenetére
És te mennyire vagy elégedett? Egy tesztet nem találok sehol... Csúszós a hátlap? Annyi kérdésem lenne a számát sem tudom...
Találtam egy ilyet is, ez is nyugtalanít... -
drr
őstag
válasz
FalconKnight #162 üzenetére
Köszi a választ... Nem nyugtatott meg... Az a kérdés, hogy ez vajon egyéni eset vagy mindegyiknél van ilyen gond? Igazság szerint eleinte nagyon tetszett a Jiayu G3S/T, de az már volt a kezemben és eléggé tégla és ott is volt illesztési hiba. Szép telefon, de jobban bejön a képek alapján a TS7. 20$ meg nem akarok csak GG miatt kiadni. Fontos lenne a támogatottság, ami ugye a dzsiájdzsunak jobb.
Nekem 145-150$ is sok pénz, szóval nem szeretnék csalódni... Esetleg valami más alternatíva ilyen árban? -
FalconKnight
aktív tag
Szia!
Nekem sajnos gyári hibás a készülékem (kamera), de attól eltekintve nagyon jó kis készülék.
A méretei megegyeznek a gyártó honlapján lévő adatokkal. A telefon műanyagból van, de minőségi, jól össze van rakva, nem recseg, a hátlap sima, matt felület. A telefon nagyon gyors, az aksi nagyon jól bírja. A kijelző színei, betekintési szöge, és a fényereje is rendben van. Minden funkció, érzékelő működik rajta, beleértve a GPS-t is, ami elég gyorsan pozicionál, hangminőség is oké. Amit negatívumként fel tudok hozni, hogy a telefon képernyőjének a négy sarka enyhén kiemelkedik az előlap síkjából, de egy gyenge nyomással visszacsúszik a helyére, és egy ideig úgy marad, amúgy sem feltűnő, sokáig én sem vettem észre. A kamera melletti vaku fényereje sajnos elég gyengus. A kijelző üvegnek tűnik, gyárilag fóliázva van.Ha van még konkrét kérdésed szívesen válaszolok.
-
drr
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire vagytok elégedettek a készülékkel? Az új változata most 145$ a geekbuying-on és nekem nagyon tetszik, de kezemben még nem volt... Milyen a készülék? Tényleg nagyobb mint ahogy az fel van tüntetve az adatlapján? A hátlap milyen tapintású? Milyen az összeszerelési minőség? A kijelző valami üveg? Várjam meg inkább a Jiayu G2F-et vagy mit ajánlotok? A válaszokat előre is köszönöm!
-
monti0222w
addikt
válasz
konigjanos #159 üzenetére
Nekem már lassan 3 hete jön!
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok!
Ma berendeltem akciósan innen
Remélem gyorsan ideér.... -
törölt tag
Sziasztok!
Most bontottam egy Cubot One telefont, van kijelző, hátlap, előlap, akku(k), töltő. Kis kábelek és panelok is vannak, akinek kellene valami, az írjon privit.
Minden a legkiválóbb állapotban van!
Köszönöm!
-
Olderg
csendes tag
ŰBocsi hogy ide írok de más cubot fórum nem aktív
nekem is az van csak p9 és nem találok drivert van win7 és win8 rendszerem nagyon hálás lennék ha tudna valaki pü ben segíteni előre is köszönöm.
-
aronpapa
tag
válasz
FalconKnight #152 üzenetére
Melyiket javasolt használni?
-
flegga92
senior tag
válasz
FalconKnight #150 üzenetére
Az alap rom mennyire stabil? Mókolás nélkül is használható rendesen?
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
flegga92 #149 üzenetére
A TS7 igazából átmatricázott Cubot One, mondjuk abból van 4 GB ROM változat is. A támogatottsága nem túl nagy, recovery van rá, meg MIUI ROM. CM amúgy sem jellemző MTK procis készülékeken. A vám bolt függő, de általánosságban elmondható, hogy mostanában szigorodtak az ellenőrzések, viszonylag nagy eséllyel vámolják.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Hol a legolcsóbb jelenleg a Cubot One? Csak az új processzoros érdekelne. SGS-ről váltanék. Úgy arányaiban mekkora az esély hogy fentakad a vámon? Eddig szigorúan figyeltem hogy a rendeléseimnél nem lépjem túl, de egy telefonnál nem megoldható. Supportja milyen? Mind hivatalos és nem hivatalos támogatottsága van? Gondolok itt pl hogy CM-ot lehet e telepíteni. TS7 és e között nagy a különbség? Nekem valamiért a Cubot szimpatikusabb.
Köszi a válaszotokat. -
Coolby84
tag
válasz
Segnior_Barthez #146 üzenetére
Jók a tapasztalataim eddig. Akkuidő érdemben nem csökkent, nagyságrendileg egyezik eddigi 2 nap üzemidővel az én használatom mellett.
Kicsit lassabb a rendszer, de ez a szépség és effektek következménye, amúgy nagyon szép, átlátható a felület, én megtartom magamnak.
Egyedül beépített billentyűzet fagyott magyar nyelvre állítva, de úgyis másikat használok, így lecseréltem.
Jahh és nincs rendszerben magyar nyelv, pedig leírásban ott volt, de engem nem zavar, angolul használom.
Most bátyám is feltolta rendszert (persze másik átírt Miuit) egy THL W200-ra, neki is bejött...
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #146 üzenetére
A képernyő sarkainál nekem is kiemelkedik.. Egy kis gyenge nyomással visszapattan a helyére egy ideig, de nem vagyok benne biztos, hogy ez jót tesz neki...
Amúgy napi aksi teljesítmény: 2 film végig nézése, kb. 30 perc mobilnet, kis GPS, 1 óra nem túl CPU aktív game(szókereső), 1 óra zenehallgatás, két rövid hívás. Nap végére 30% maradt még
Nem semmi
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Coolby84 #142 üzenetére
remek összeállítás. ha lesz időm felrakom. mik a tapasztalataid a miuival? sebesség, akkuhasználat, fagyások?
más, kb egy hónapja megvan a masina. sajnos a hátlap alsó két belső füle letört ezért ott nem zár a hátlap - ezzel kapcsolatban a napokban fogok írni a supportnak.
a másik hiba az, hogy egy hangya faszányit, de a back gomb felett kiemelkedik a képernyő, érezni a sarkát. mint amikor az egyik járólap sarka kiemelkedik a síkból. összeszerelési probléma. nem örülök neki. -
gjoe
addikt
Új verzió mtk6582: geekbuying
-
Coolby84
tag
Sziasztok!
Nem írtam még ide, de gondoltam most megosztom veletek az újabb információm. Tronsmart TS7-em van 1/4 Gb-os verzió.
Tegnap varázsoltam rá Miui romot a neten található Cubot One-s leírásokból. Szuperül működik, megosztom a menetét, hátha érdekel valakit.
Root így.
CWM feltelepít.
Majd CWM-ben itt a legújabb miui rom-ot beolvasva települ és kész.
Én biztonság kedvéért egy imei mentést csináltam a telefonra feltelepített MobileUncleTools ezen menüpontjával, de aztán ez nem kellett semmire.
Plusz nagyjából megnéztem, hogy ha téglásítom telefont, akkor hogy teszem vissza SPFlash-sel, de ez sem kellett..
-
adamka950604
csendes tag
esetleg nem érdekel valakit egy cubot one? közel két hetes karcmentes mindene megvan
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #131 üzenetére
Rendben. Megpróbálom. Köszönöm szépen!
-
a mobile nagybácsi sokat segít ezen, ott az audio fülön lehet javítani a hangerőn.
próbáljátok ki...
bővebben a dual-simes topikban írnak róla... -
Talab
csendes tag
TS7 8gb-os változaton van. Mindenki panaszkodik, hogy halkan hall. Van valakinek hasonló problémája, Vagy tud valaki megoldást a mikrofon érzékenységének állítására?
-
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek tippje arra, hogy mi okozhatja az alábbi hibát?
MTP módban látja a gép a belső memóriát és a micro sd-t is,
usb tároló módban megjelenik mindkét meghajtó, de miután kiválasztom hogy bekapcsolom az usb tárat, utána csak a belső memóriát látja a windows, a külsőt nem ismeri fel...TS7 4G-s verzió.
köszi a tanácsot
Üdv. -
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #134 üzenetére
Nem használtam custom ROM-ot, más miatt kellett a CWM.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #133 üzenetére
mi a tapasztalat ezzel a rommal? ksöz
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #132 üzenetére
Szia! A cwm-t nekem úgy sikerült felraknom, hogy először rootoltam a telefont a korábban már linkelt Framarootal, fel raktam a mobileuncle tools-t a google playről. Letöltöttem a recoveryt xda-ról (linkeltem korábban) és mobiluncle segítségével flasheltem. A másik lehetőség az SP flash tools, de ha nem értesz hozzá, akkor azzal könnyű téglásítani..
-
Segnior_Barthez
senior tag
vki rápbróbált már a nem gyári romokra? ahogy olvasom, és bogarászom az orosz fordítást:
-van egy img file amit egy szűz sdről kell telepíteni a szokásos power vol+ behívással
-ezt követően lehet a CWM-et feltolni
-majd a módosított romokat telepíteni cwm-ből
van néhány miui és vmi optimalizált gyári rom. nem egy cyanogen support, de több mint a semmi, tekintettel arra, hogy 1 napos használat mellett estére lemegy 70%ra 2 óra képernyővel ugyanennyi net 3G-n, és 20min beszélgetés, amiből a teló tétlen, és a cellafigyelés 30-30% erőforrást vesz igénybe. tehát lehet mit finomítani, ugyanakkor így is parádés a fogyasztás.
rommoltatok már? csaó -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
[KgP].Robot #129 üzenetére
igen, az aksit néha ki kell venni, hogy kipihenje magát az android. ezt az sgs is igényelte. és a zte blade is. üzemszerűen.
ha nem kapcsol be: tedd be a telóba az aksit. töltsd 5-8 órát, majd kapcsold be. ha ekkor sem múxik akkor tedd félre, mert a gari alapját képezheti. -
monti0222w
addikt
válasz
hargimalac #128 üzenetére
Köszi de azt hittem van egyértelmübb egy bolt név v. ilyesmi!
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Cubot One tulajdonosoktól kérdezném, csinált-e már valakinek olyat a telefon, hogy a bekapcs gomb megnyomására nem történt semmi? Akkor akksi ki akksi vissza és megy megint kb egy napig. Előzményként történt egy olyan, h töltés és játék közben kikapcsolt. Azóta azzal az akksival be sem kapcsol. A másik akksival használom. Valami ötlet? Köszönöm! -
hargimalac
tag
válasz
monti0222w #121 üzenetére
ebay.com keresőbe: htc one case
-
skeepe74
újonc
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni,nekem van egy Cubot c9-.em szoftver frissítés kellene rá,de sehol nem tudják megcsinálni.Ti mit ajánlotok merre menjek vele? 1 hónapos telcsi.
-
Stefco
csendes tag
válasz
Mclarenöcsi #120 üzenetére
Ha egyet visszalapozol az előző oldalon láthatod, hogy mind a két sim foglalat tudja!
-
FalconKnight
aktív tag
aksi, képernyőképem nincs róla. Mai tapasztalatom: kevés használattal 13 óra alatt 13%-ot merült az akksi.
A hozzáadott USB kábelt használva nincs semmi baja, samsung kábel viszont könnyen kicsúszik belőle, mert mélyen van a csatlakozó, és a vastag része nem fér be. Pixelhibásról még nem számolt be senki, nekem a kamerája hibás viszont -
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Lehet ilyen telefon lesz a kiszemeltem. Aksija mennyit bír? Ez a kritikus pont (mg a micro USB csatlakozó). Képernyőképeket tudnátok linkelni? Illetve hány óra kijelzőhasználat amit bír a készülék?
Kijelző milyen? Pixelhibás nincs? A micro USB csatlakozóval mi a gond?
Köszönöm
-
monti0222w
addikt
válasz
hargimalac #119 üzenetére
Köszi a megosztást a vágás igy már ok., csak hol lehet venni pl: itt M.o.-on vagy külföldi rendelés s ha igen akkor hol?!
-
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok!
Nemrég én is beszereztem egy ilyen telefont Cubot one. a barátnőmnek.Az lenne a kérdésem,hogy melyik sim foglalat tudja a 3g-t azaz wcdma-t.
Köszönöm a válaszokat. -
hargimalac
tag
válasz
FalconKnight #118 üzenetére
Bemásolom, amit írt;
heló. bocs de le vagyok terhelve mostanában, nincs kapacitás fórumozni. rendelj egyet és látni fogod hol kell vágni.
power gomb
volume
hátsó hangszóró
usb csati.
szóval minden. sok sikert. néhány 100 forintot megér -
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #117 üzenetére
Azért megoszthatnád majd itt is, ha nem titkos
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
hargimalac #116 üzenetére
heló. írtam privit
-
hargimalac
tag
válasz
Segnior_Barthez #59 üzenetére
Láttam, hogy vettél rá HTC one tokot. Képet, linket tudnál küldeni a "megműtött" tokról? Hol kellett vágni, tehát miben tér el az eredetitől a teló?
-
Uthenger
aktív tag
Köszi a helpet,
de recovery-ből ez nem megy fel, installation aborteda cubot one 8G-s, és az orosz oldalon is a 8G-s változatról beszélnek.
Sikerült egyébként flashelni a gyárival, azóta rendben van,
de ha nyomok rá 1 factory resetet akkor elszáll az egész, és 0 program van feltelepítve, nincs semmi amit el lehetne indítani, se launcher, semmi...a wifi/gps/bluetooth visszaállt, majd ha el akarom adni akkor kap 1 újabb flashelést,
addigra remélhetőleg lesz rá újabb fw is -
Midway
senior tag
Néztem itt visszaolvasva a mobilnetet.
Nekem a TS7ben ha átkapcsolom akkor bármelyik kártyával lehet netezni nagy sebességen.
Azaz nem kell kártyát cserélni csak átállítani és kis "H" betű átkerül a másik térerőhöz.
Érdekes a csere majdnem 10mp.Eddig azt hittem, hogy csak az egyik foglalatban lévő simmel lehet netezni széles sávon.
-
monti0222w
addikt
válasz
aronpapa #110 üzenetére
Szia megpróbálok segíteni remélem sikerül, igaz Thl W100 a telefonom de szerintem ez nem buktatója a dolognak. A hom gomb katt növelés a jobb felső sarok plusz jelre katt, csökkentés az ablakot hosszan nyomva fent középen megjelenik egy x ablakot azon keresztül eltávolit.
-
aronpapa
tag
válasz
FalconKnight #106 üzenetére
Mondjuk az is igaz, hogy eddig csak Samsung töltővel meg adatkábellel próbáltra, a fehér kábelek még a dobozban vannak. De akkor kipróbálom azzal.
Töltés közben nem mozgatom a telcsit, csak ha hívást fogadok, és akkor esett már ki többször a csati.A "dupla" fóliának a külső részét (a rajta található leírás szerint is) el kell távolítani használat előtt, az csak 1 védő liner.
Nekem szerencsére minden rendben van a telefonnal, még a GPS is tökéletesen működik rajta.
A fényképek minősége kültérben tök jó, ellenben beltérben, vakuval is jóval gyengébb képeket produkál, mint amit a 8Mpx SGS 2 készített. Tehát csodát nem kell várni a 13 Mpx kamerától, de azért a célnak megfelel.
Én SGS 2-ről váltottam, kicsit más, és ezért szokatlan még a telcsi kezelése, de nem bántam meg.
Pl. a kezdőoldalak számát nem tudom növelni/csökkenteni :-( 4.1.2-nél ez egyszerűbb volt. Valaki tud ebben segíteni? -
Gömbike
senior tag
Hali Mindenkinek!
Nekem kerek egy hónap alatt érkezett meg a Ts7. Egy hónapja van meg, a tapasztalatok:
Két napot bír az akksi, de ha kapja a munkát, akkor van, mikor egy nap kétszer kell töltőre tenni.
Egyszer bírt lefagyni, egyénként a Samsung családot hagytam el érte, s nem bántam meg.
Üdv Nektek!
-
mailman
tag
válasz
Uthenger #101 üzenetére
Ezt probald ki, 4PDA.ru-rol szedtem, a TS7 4Gb-ot Cubot One-na varazsolja. Elsore eleg fura a launcher de ki lehet gyilkolni, emlekeim szerint eleg friss a kernel, hatha megjavitja a wifidet. Frissites elott es utan is ajanlok wipe-ot datara cache-re es dalvik cache-re is!!!
-
Midway
senior tag
válasz
FalconKnight #106 üzenetére
TS7 4g -hez van valami újabb rom .Ami jobban teljesít mint a gyári?
-
FalconKnight
aktív tag
A probléma forrása az, hogy a szokásosnál kicsit mélyebben van a csatlakozó, így a legtöbb kábel nem akad meg benne, viszont a hozzáadott usb kábel nagyon passzentos, az benne marad. Amúgy az én telefonomon gyárilag két fólia volt, a felső gyorsan lejött, de az alsó annyira rajta van, hogy észre sem vettem először
Amúgy minden új tulajnak sok szerencsét kívánok egy hibátlan példány kifogásához, mert az enyém sajnos tőbb gyári hibával is rendelkezik, az újra flashelés sem segített rajta
Rossz a hangerő le gomb, a kamera fókusza beragadt a makró tartományban, és újra flashelés óta szürke felületek alatt vibrál a kijelző... Ha valakinek kell, szívesen segítek az sp flash tool használatában, azzal tényleg minden szoftveres problémát helyre lehet rakni.
-
-
aronpapa
tag
Első benyomások a Cubot One-ról:
Nagyon jól össze van rakva, nem recseg, nem ropog.
A hátlapot nehezebb lefejteni, mint az SGS 2-ről, ráadásul nem lötyög, és el sem áll sehol.A gyárilag hozzáadott kemény tok tök jól passzol rá, nem vastagítja meg számottevően a telcsit, nekem bőven megfelel. Maximális védelemre persze lehet, hogy jobb lenne egy szilikon tok, de egyelőre ez marad. Színben is megy hozzá, és a célnak is megteszi.
Kijelzővédőt is kaptam hozzá, ami gyárilag rajta volt + 1 db tartalékba.
Sebessége bőven jó, vasárnap óta nem volt töltőn, és átlagos használat mellett még mindig 30% a töltöttsége.
A 2. akksit még nem is tettem bele, egyelőre a dobozban figyel.Ami nem tetszik: a micro usb csati a helyéről elég hamar kiugrik, nem fogják olyan erősen a kis karmok, ahogyan kellene. oda kell figyelni, amikor töltőn van, nehogy kiessen belőle a csati.
-
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
valaki ki tudna segíteni TS7 4G-hez ROM-al?
sikerült kicsit elcseszni, azóta a factory reset nem segít, üres a telefon memóriája is,
csak a backuppal tudom visszavarázsolni 1 korábbi mentésemet, de a wifit és a bt-t azóta nem lehet bekapcsolni, 1-2 mp-n belül automatikusan kikapcsolja ha próbálom bekapcsolniez: http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/08/17/tronsmart-released-stock-firmware-0805-by-tf-card-for-ts7-glacier-4gb/#.UoMY2Pkst9s
nem segítettköszönöm.
üdv. -
karpdani
csendes tag
Tegnap rendeltem meg életem első kínai telefonját (geekbuyingról)
Tronsmart TS7-re esett a választás, kíváncsi vagyok mikorra ér ide. -
karpdani
csendes tag
válasz
monti0222w #96 üzenetére
Én még nem láttam, de ez nem zárja ki.
-
Midway
senior tag
válasz
monti0222w #94 üzenetére
Az 1500mhz a T változat. A sima one is csak 1200mhz-es.
-
monti0222w
addikt
A Ts7-et csak magonkénti 1200gh vagy van 1500gh? Mert az ONE-ban 1500gh-es van legalábis én igy láttam az oldalakon!
-
mgtom
csendes tag
válasz
FalconKnight #92 üzenetére
Még az is lehet, hogy neked már ez van fent. Vagy nem?
-
mgtom
csendes tag
válasz
FalconKnight #90 üzenetére
Hát a gyári frissítések nem szoktak menni nem gyári recoveryvel :-)
Másvalaki esetleg próbálta?
-
mgtom
csendes tag
Falcon feltetted a frissítést? Változott valami?
-
monti0222w
addikt
Köszi szépen mindkettötőknek az infót!
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
monti0222w #85 üzenetére
Átlagos használat mellett nálam két napot kibír, így intenzív használat mellett is simán meg van az egy nap.
Még a legelején (tényleg az elején, 2. vagy 3. aksi ciklus volt) volt egy nap, amikor megnéztem rajta egy filmet teljes fényerőn, mobilneteztem rajta 1 órát, hallgattam róla 3 órán keresztül zenét, és volt 2 rövidebb hívásom is, akkor épphogy kibírta az egész napotSzerintem nagyon jól bírja
-
karpdani
csendes tag
válasz
monti0222w #85 üzenetére
Sajnos még saját tapasztalattal nem rendelkezek, mivel én is csak most tervezek a jövőhéten beszerezni egyet. Igaz Tronsmart TS7-et, de elvileg ugyanaz a két telefon.
Egy másik topikban láttam egy akksi tesztet: [link]
-
karpdani
csendes tag
válasz
monti0222w #83 üzenetére
2200 mAh az akksija..
Mondjuk webshop függő szerintem hogy 1 vagy 2 akksit adnak hozzá -
Midway
senior tag
válasz
FalconKnight #77 üzenetére
Megmértem a TS7-et 138*70*9,5 mm Vastagsága oldalról kevesebb,mert a hátlap domború.
Úgy tűnik minimálisan nagyobb mint a cubot ONE. -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
A TS7 4G-s változatára van valami custom rom?
A cubot one az ugye a 8G-s változatnak felel meg...Igo-hoz működő sys.txt-t esetleg tudna valaki küldeni?
köszönöm.
üdv. -
karpdani
csendes tag
válasz
FalconKnight #79 üzenetére
Ilyen oldalra kinyithatóssal az a gond, hogy a kamera, vakú meg a gombok nem ott vannak mint a HTC One-nál, úgyhogy marad a kihúzhatos vagy a zokni
-
karpdani
csendes tag
Úgy tudom, hogy nem nagyon gyártottak erre még kiegészítőket...
De ahogy olvastam egy tag úgy oldotta meg, hogy a HTC One szilikon tokját megműtötte -
karpdani
csendes tag
válasz
monti0222w #71 üzenetére
Mondjuk lehet van benne valami, mert a cubot hivatalos oldalán is egy teljesen más, harmadik méretarány van megadva
Nem értem, hogy miért jó ezt hogy annyi méret variációt tesznek fel ahány webshop árulja.. -
karpdani
csendes tag
Nekem az böki a szememet, hogyha a TS7 és a Cubot One egy és ugyanaz, akkor a One miért vastagabb a TS7nél 2.3 mm-rel?
-
aronpapa
tag
Én okt. 1-én rendeltem meg a fekete Cubot One-t a Focalprice-ról, tegnap jött meg.
Svéd posta, no vám, csak a 169$, amibe került.
Eddig jó a készülék, tesztelgetem. -
mgtom
csendes tag
A Pandán most $167.19 a Cubot One, ha valakit érdekel.
-
hargimalac
tag
Na, én is berendeltem egyet. Valamiféle root, CWM, custom rom infó, tutorial van már?
-
mgtom
csendes tag
válasz
FalconKnight #60 üzenetére
Nekem jön le, ha lejött, akkor felteszem valahova és le tudjátok tölteni.
-
binatone
tag
válasz
FalconKnight #60 üzenetére
Ha a két telefon ugyan az akkor ennek jónak kellene lennie de kérdezz meg mást is mielőtt felrakod[link].
-
FalconKnight
aktív tag
Valakinek nincs meg véletlenül letöltve a legújabb gyári ROM? Nekem nem akar lejönni a baiduról..Amúgy [link]
-
Segnior_Barthez
senior tag
kozerdeku: a HTC ONE szilikon tok pont jo. Feszul mindenhol. Persze sniccerrel a megfeleo helyen vagni kell. Gombok, kamera
-
Stefco
csendes tag
Ja! Főkártya T-rés, micro Dizsi-s.
-
mailman
tag
válasz
hargimalac #49 üzenetére
Az attol fugg, 2 valtozat van belole, a regebbieket simaval, az ujakat (webshopokban kb 1 honapja jelent meg) mar T-vel szerelik. Meg mindketto kaphato, attol fugg hol nezed.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #50 üzenetére
De van sima T nélküli is. Az enyémben
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
hargimalac #49 üzenetére
MT6589T van benne!
-
hargimalac
tag
Valaki légyszi válaszoljon arra, hogy mtk6589T, vagy mtk6589 van a Cubot One-ba! Mert a hivatalos oldalán T nélkül van írva, de pandawill-en T-vel.
-
válasz
hargimalac #40 üzenetére
Általában nem ennyire szar... én már több Tronsmart TS7-es készüléket rendeltem kintről, de mindnek csak átlagos volt a hátsó kamerája, (autofokusz nem nagyon van) az első kamera viszont meglepően jó viszont más színhőmérsékletű és ott úgy vetet mészre az nem is állítgató az alap szoftverrel!
Sajnos rendes tokot, "védőburkot" nem találtam hozzá, a gyári amit még lehet külön is rendelni gyorsan törik, aránylag rideg anyag és ezt akarom lecserélni, de eddig semmi olyat nem találtam ami fasza lenne, kivéve a "védőzoknit"
, de az meg nem tetszik a lányomnak.
-
Segnior_Barthez
senior tag
A videoknal megfigyelheto hogy a natív azaz a valós keppontok mérete csak 640*480. Mindegy hogy milyen felbontast állítok be. Ezt alá támasztja a ps bridge is ami szinten ennyit lát. Holott a file kezelök fhd és hd felbontast jelölnek. Ennek tükrében kell nézni a videók minőséget. Ezek a kínaiak magyarul- egy gagyi kamera modult építettek a teloba. De úgy hogy átirták a fw-t hogy az appok a trendi hdt jelezzék. Sajnos a 160usd be csak ennyi fért bele... Ti mit tapasztalatok ha a tv n nézitek meg a felvett anyagot? Ps. Telorol irok
-
Bferibörs
addikt
Fényképezésnél azért a beállításokról is beszéljetek, ki mit hova állít, valszeg lehet jobb képeket is készíteni a masinával csak meg kell találni mikor mit használ az ember-beállítások- ez a scribere és a OT 997D-re is is igaz meg szerintem az összes kínai telefonra :-)
Van olyan kínai készülék pld. amelyiknél borús időt kell beállítani ahhoz,hogy normál fényviszonyok mellett jó képet lehessen készíteni-szerintem játszadozni kell ezzel is. -
binatone
tag
válasz
hargimalac #40 üzenetére
Egy képet én is mutatok az asszony telefonjáról [link]
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
FalconKnight #41 üzenetére
Közben előkotortam egy képet, amit még vki úgy küldött nekem korábban, ez ezerszer jobb mint az enyém, azt is feltöltöttem az enyéméi közé.
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
hargimalac #40 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, főleg mert a telefonomnak, valami rejtélyes ok folytán tönkrement a hangerőszabályzó gombja
Ha a kamera is gyári hibás, könnyebb lenne visszakérni a pénzem...
-
hargimalac
tag
válasz
FalconKnight #39 üzenetére
Te jó világ, ezek a képek elég rosszak, finoman fogalmazva... (a makró képeket leszámítva) Másnál is ilyen minőségűek a képek? De köszi szépen a tesztképeket!
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
hargimalac #38 üzenetére
Feltöltöttem őket ide: [link]
Valami nem stimmel az autómata fókusszal, a makróképek szerintem nagyon jól sikerültek, de a távoliaknál nem találja az élességet.. Szerintem ezen még szoftveresen lehet javítani. Ezek a képek teljesen gyári beállítással készültek, 1 HDR kép is van közte, az felismerhető szerintem. Meg egy rövid videó. -
hargimalac
tag
válasz
FalconKnight #37 üzenetére
Köszi előre is! Gondoltam a tesztedre, de mire meg lesz, addigra lejár a pandawill akció, ezért kéne most dönteni!
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
hargimalac #36 üzenetére
Hát lőhetek párat, ha az megnyugtat, de nem hiszem hogy túl jók lesznek, mert itt most alapból rosszak a fényviszonyok... Azért, csinálok párat, de majd a tesztbe rakok fel normálisabbat.
-
hargimalac
tag
Pár tesztképet tudnátok feltenni? Plííííííííz
-
mgtom
csendes tag
Az nyilván nem játszik, hogy egyidőben mindkét kártyán menjen a 3G.
Inkább az érdekelne, hogy mindkét slot képes-e a 3G-re és kapcsolgatható-e, hogy éppen melyik legyen az aktuális.
A kérdés azért érdekes számomra, mert mindkét kártyámon van lehetőség 3G használatára, de mindkettő korlátos és ha az egyiken elérem a határt, akkor folytatnám a másikon, de nem szeretném közben a két slotban a kártyákat cserélgetni,. -
mgtom
csendes tag
Mindkét SIM kártyán megy a 3G?
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
hargimalac #31 üzenetére
a racing 3 az pont nem telepult tobbszori probalkozasra sem. asphalt8 kisse szaggat. gta3, temple run2, real steel, turbo, jol megy.
-
gjoe
addikt
Ma még Pandánál akciós a Cubot One.
-
Midway
senior tag
Mi a konkrét különbség a cubot és a TS7 között?
-
Bferibörs
addikt
válasz
FalconKnight #20 üzenetére
Nekem Alcatel scribe-m van-jelenleg szervizben, kb ez a teló is azt tudja.
Meg vagyok elégedve vele a mostani ziccerén kívül -
mailman
tag
válasz
Segnior_Barthez #22 üzenetére
Nekem egyelore jo, bar teny hogy nem a legjobban vedo valami. Azert tobb mint a semmi.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #16 üzenetére
no igen, és a power is a másik oldalon van
Ezért választottam a szilikont, mert sniccerrel fogom megműteni. Egyébként nem vett még senki tokot? Meg elégedtek a gyárival?
-
Bferibörs
addikt
válasz
FalconKnight #16 üzenetére
köszi, nem túl jó hír.
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #10 üzenetére
A HTC One-os tok nem az igazi
Bár méretben teljesen megegyezik a Cubottal, de sajnos nem illeszkedik rá, mert a hangerőszabályzó gombok a másik oldalon vannak, és a Cubotnál a hátlapi kamera alatt van a vaku nem mellette, sőt szemmértékre a kamera is lejebb van a htc-n.#Bferibörs
A szervizelés elvileg úgy megy, hogy vissza kell küldened a készüléket a webshopnak, ahonnan rendelted, és kis szerencsével kicserélik neked...
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Szervizelése,hogy oldható meg ?
Létezik,hogy 37 ezer körül van az ára ? Vagy valamit elnéztem ?
-
Segnior_Barthez
senior tag
ide a kérdésed oly' illetlen - mert nem azt nézik a kínai illetékesek, hogy a cubotokban vagy a TS7ben van-e az akkumulátor, továbbá azt sem vizsgálják a póósta hivatalban hogy ha TS7 van a csomagban akkor előre vagy hátra sorolják, mert a cocom listás gyártó készülékét találták meg...
de válaszolok: Cubot One / coolicool.com / 59 nap - rendeléstől átvételig, és sehol nem bontották fel -
binatone
tag
Én innen rendeltem [link] otóber 11-én és 28-án kaptam meg a német posta hozta és annyiba került amennyi a webshop ár.
Sokat nem tudok róla nyilatkozni mert a feleségem használja nagy megelégedéssel. -
mgtom
csendes tag
Hamarosan rendelnék egy Cubot One-t, de érdekelne, hogy ki honnan rendelte es mennyi idő alatt ért ide.
Volt-e a postával valami gond (itt az akku mizériára gondolok első sorban, de a vám is érdekelne) -
gjoe
addikt
Nàlam màr 2 hònapja teszi a dolgàt.
A kamera szerintemb a kínaiak közül egèsz jò.
Akku idö kívàlò. -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #9 üzenetére
Üdv. Jó ötlet volt egy topicot összerakni. Rootolásra [link]
Vmi jó tokot rendelt már vki? Ez a merev tok már több sebből vérzik amit hozzá adtak, nem egy tartós darab, és nem nyújt kellő védelmet ha leesik a földre. Az ebayról rendeltem két féle szilikon tokot, amelyek még nem érkeztek meg. Mindkét tokot a HTC One-ra szabták, de bízom benne hogy fel lehet majd rakni. Szóval van már tokotok? -
mailman
tag
Sziasztok,
egy hete en is ilyen telot hasznalok (Tronsmart TS7 4Gb), ami elsore szembetunik a kinai telcsik kozt az az osszeszereles minosege, nagyon egyben van a kicsike, massziv, vekony, jo megfogni A masodik az IPS kijelzo, ami SAMOLED melle teve sem vall szegyent, sot a szinek es a kontraszt egyenesen fantasztikus.
Gyorsasaga szokasos 4 magos, mindenre eleg.A TS7 annyira Cubot one hogy a 4PDA-ru forumon talaltam atalakito flasht, ha valakit erdekel folrakom ide. -
-
batai15
félisten
Ja értem. A nevét alaposan meg kell jegyezni bonyolult.
-
FalconKnight
aktív tag
Semmi köze nincs a touchwizhez, gyárilag Go Launcher van rajta, nem úgy néz ki a rendszer, mint a képen
-
batai15
félisten
válasz
FalconKnight #1 üzenetére
Htc one és touchwiz egy telefonba?
-
Midway
senior tag
Ennek is olyan gagyi a fényképezője mint a többi kinainak?
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok!
Úgy gondoltam, hogy már elég sok TS7/Cubot One tulaj van a fórumon, illetve eléggé vonzó ajánlat a kínai piacon, megérné nyitni egy saját topikot neki, mivel a dual simes topikban elveszik a sok hozzászólás között a csak erre a készülékre vonatkozó infó.
Nekem még kevesebb mint egy hete van meg a készülék, úgy tervezem, hogy jövőhétvégén írok majd róla egy tesztet logoutra.
Szívesen várunk minden tulajt és érdeklődőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest