Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Most csináltam a 13.9-ről 3dmark tesztet referencia ként. Ami érdekes, hogy kevesebb pontom lett, mint mikor pár hónapja mértem. Bár ez annyira nem is érdekes, mert gondolom ez betudható annak, hogy az anno 1 friss rendszer volt, most meg belakott már a rendszer (igaz próbáltam kikapcsolni minden felesleges appot).
Csináltam most 2 tesztet mert kevésnek tűntek a pontszámok, valamint az is érdekes, hogy eléggé eltértek az egymás után futtatott tesztek eredményei. Pl.: a mostani mérésekben az icestorm-ra először csak ~43600 pont lett, utána meg még kevesebb, ~34000. Bár azt jól gondolom, hogy ha a játékos teljesítményt akarok mérni, összehasonlítani akkor igazából a Firestrike eredmények a relevánsak, nem? Az kb a 3. mérésnél szinte fixen ~1663 volt. Bár ez is kicsivel eltér a régitől.
Továbbá szerintem valami nem oké még így se ezzel a driverral, mert monitoroztam alatta a hőmérsékleteket és max-ra 511 fokot ír...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest