Hirdetés

Aktív témák

  • ro_bert17

    őstag

    válasz Baboon #41603 üzenetére

    Ha jól értem, kikapcsolod, visszakapcsolod és 85%-ról 83%-ra esik? Mindezt akkumulátorról? Csak mert ugye egy indulás nagyobb energiafelvételt generál.
    Olyat én is olvastam már (azt hiszem talán gyártói oldalon is), hogy az akkumulátor 4-5 ciklust követően éri el a teljes kapacitását. Gyakorlatilag ha nem olvasok túl sok kacsát, akkor a lithium-polimer kapacitása az első töltés után is annyi, mint a tizediknél. Az időközönkénti teljes feltöltésés-lemerítés az üzemidő kalkulációban segíti legfőképp a rendszered.
    Ha számodra gyanúsan gyenge teljesítményt nyújt az akkumulátorod, akkor nézz rá az elhasználódására. (aida, siw, hwinfo, stb. szoftver segítségével). Rohamos romlás esetén a szerviz segít, ameddig garanciás az akkumulátor.

    (#41612) Arkennys: ha valaki ezt levezeti Neked megoldással, általánosságban, akkor megpróbálok dombon ülő vadászkutyává válni. :)
    Milyen géped van? Mire akarod használni? Hol használod? Stb. Pl. egy magas hiba stasztikával rendelkező gépet kint az építkezésen járatsz, napi 8 ember kezén átjáratva, vagy egy 5 éves ndb garanciával rendelkező notebookot használsz napi 6 órában, klimatizált, szűrt, sötétített helyiségben officera? Stb.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák