Hirdetés

Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Muerte #41601 üzenetére

    Nem! A wifi modul alul van egy kis ajtó mögött, azt nem bántottam, (illetve azért megnéztem, hogy rendesen be van e rakva az aljzatba) szétszedésnél 4 kábelt kellett lehúzni, az egyik egy gombsoré, ahol a bekapcsoló gomb és a nem működő wifi modul bekapcsoló gombja is van, a másik a billentyűzet kábele, a 3. a touchpad kábele és a 4. pedig pontosan nem tudom, a szélénél, szerintem az a hangszóró kábele lehet, de ezeket mind rendesen visszadugtam mielőtt összeraktam, egészen biztos, 2 szer is leellenőriztem. Ott ahol nem működik a wifi gomb, 4db gomb van, ha valami gond lenne a csatlakozással akkor ott mind a 4 gomb rossz lenne, nem csak az egyik, de amúgy meg nem lehet gond mert rendesen csatlakoztatva van.
    Most már csak arra tudok gondolni, hogy az újabb bios kevert meg valamit, bár ez is fura. Az újabb biosnak windowsflash programja volt, az ment simán, de a régebbi biost azt dos alól lehet csak frissíteni. Olyat már nagyon régen nem csináltam, nem emlékszem rá, hogy kell.
    Ma lesz az utolsó próbálkozásom a géppel, ha nem jön össze, akkor hétfőn elviszem szervizbe, szenvedjen vele más, az én tudásom itt kifújt.
    Ja ás van még egy érdekes jelenség, a windows home telepítésénél, de lehet néha a professionálnál is tapasztaltam, hogy amikor elindítom a telepítést elkezd sípolni a gép és fekete a képernyő, ha megnyomom párszor az entert akkor meg elindul a telepítés és abbahagyja a sípolást. Ezt először annak tudtam be, hogy biztos haldoklik a benne lévő optikai meghajtó és azért, de ezt csinálta akkor is amikor pendrive-ról telepítettem.
    És utána meg nem látta a hdd-t. Valami itt nagyon nem kóser.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák