Hirdetés

Aktív témák

  • AnTomySm

    tag

    válasz stone55 #22137 üzenetére

    Pontosan nem tudom, de szerintem a te "házi megoldásaid" közül amiket felsoroltál a legtöbb automatikus garanciavesztéssel jár, úgyhogy én nem próbálkoznék.
    Vagyis: Ha biost frissítesz szerintem az gari vesztés. Ha valami programmal megmuherálod, hogy más értéken kapcsoljon ki a gép, akkor megsütöd a procit ami már talán nem garanciavesztés, de legalább lesz egy biztos okod, hogy vidd a szervízbe :) Ha a ventiket szabályozni tudnád, hogy jobban hűtsenek (feltéve, hogy nem teszik) az esetleg használhatna, de szvsz az már alapból gáz, ha ezt automatikusan biosból nem teszi meg, vagyis megint oda lyukadunk ki, hogy mehet a szervízbe.

    Volt ACER notim egy sima kis celeron m procival mégis úgy tudott melegedni, hogy az félelmetes. Ölben eléggé kényelmetlen volt mert szabályosan égetett már akkor is ha csak sok ablakban böngésztem. Az, hogy ez most általános ACER hiba vagy csak véletlen azt nem tudom, remélem majd jön egy okosabb akinek van erről tapasztalata, de én a helyedben vinném inkább szervízbe. (Az a bizonyos "okosabb" remélem az én kérdésem is megválaszolja :) )

Aktív témák