Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz cappa72 #15051 üzenetére

    Ha jól rémlik előírás is a kétféle fűtési mód újépítésűnél már régóta, de a gáz+villany egy áramszünetnél eleve bukta, mert csak a régi konvektort lehetett gyufával begyújtani. :DDD
    "Obis" kandallóm nekem is volna a villanyos mellé persze, mert sok a papír és fa szemét ami megmarad és abban simán elfűthető az. De pl. cserépkályhát nem rakatnék már, nekem nem szívem csücske, más idők vannak, más generációk. Csak ma már ahhoz is kéményt kell rakatni, nem úgy mint régen, hogy kilógattad a falra fúrt lyukon a csövet aztán kész.

    Gyerekkoromban a fali sárga lapos villanyradiátor volt menő, meg a nagy téglával megrakott villanykályha volt amit az éjjeli áram melegített, meg olajkályhánk is volt, nagyon menő cucc meg traktorműhely szagú is volt a szoba tőle. Nem sok ház engedhette meg magának, hogy minden szobában cserépkályha legyen (ahol volt azok gazdagnak számítottak), általában az előszobában volt egy nagy, aztán ha nem volt elég a meleg a nyitvahagyott ajtókon át akkor azokban a helységekben ment a villanyos cucc, vagy kifúrva a falat kidugva a kályhacső valami kis rettenettel mint a Super kályhák pl.

Új hozzászólás Aktív témák