Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Marchello19

    tag

    Hali!
    Hatchback Kalosban van egy régebbi Hertz DSK komponens szett elől, hátul a márkában azonos családból származó kisovál (pontosan nem tudom, mert nem szereltem szét mindent, csak a hibás résznél kutakodtam).
    A hiba az, hogy a bal ajtóban vagy szólnak a hangszórók - vagy nem, teljesen rendszertelen. Eddig mindig a magas hangszóró némult el ( pár másodperces recsegős - haldoklós átmenet, aztán viszlát), de van, hogy megyek egy kört az autóval és minden fasza (elég ritka eset).
    Ma délelőtt szétkaptam az ajtót, de a kötéseknél nem láttam semmi rendelleneset (arra gyanakodtam, hogy kókány józsi csinálta még anno ezer éve, és valahol elveszett a kontakt). Azóta amúgy a mélyközép se megy. :W

    A fejegységet kizárnám a dologból, mert azt nemrég cseréltem ki, és az előzővel is rossz volt. Bejött volna a lottó, és egyszerre halt meg mindkét hangszóró? Azt nem tudom, hogy a por - kosz mennyire befolyásolja az élettartamot, csak mert iszonyat nagy retek van a mélyközépen is telibe mindenhol, magason is a rács alatt vagy egy centi por állt.

    Ja még annyi, hogy ugye ez olyan szett, aminek nem 1db hangváltója van oldalanként, hanem hangszórónként van egy doboz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák