Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Marchello19

    tag

    Sziasztok!
    Azzal a problémával küzdök, hogy generátorzaj hallatszódik az anyós lábtérből. Nem a hangszórókból, hanem a motortér felől. Még amikor elsőnek csináltuk a földelési pontot, célszerszámmal raktunk menetet a lemezbe, csak a menet pereme meggörbült, és nem volt tökéletes a kontakt. Azóta megszoktam, meg annyira nem is volt erre időm. Tegnap viszont kitapétáztam rezgéscsillapítóval a csomagtartó alját, úgyhogy két legyet egy csapásra, újracsináltam a földpontot a csomagtér aljában önfúró csavarral. Minden lecsiszolva fullosan, meg se tudom mozdítani a kábelt az alátét alatt, szóval ez már tutira jó. Ettől kicsit enyhült a dolog, de még mindig hallani a süvítést nagyobb fordulaton.

    Egy Renegade Ren20 kábelkészlet van beépítve, 5m a +12V és 80cm a földkábel.

    Előfordulhat, hogy pont az a lemezrész nagyobb ellenállással rendelkezik az akksi földponthoz képest, mint más karosszériaelemek? Ezt nem tudtam megmérni, mert nincs elég hosszú mérőzsinórom multiméterhez.

    2500-as fordulatig nem olyan számottevő, kb. elnyomja a zene normál hangerőn, viszont azért ha pörög a motor / autópályán nagyobb fordulaton már zavaró.

    Gondoltam meghallgatom a ti véleményeteket a dologról, mielőtt szitát csinálnék a karosszériából a megfelelő hely felfedezéséhez. :D


Új hozzászólás Aktív témák