Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peti66

    senior tag

    válasz Az-X #11082 üzenetére

    Az általad használt készülékekek hangra gyakorolt hatását saját, tapasztalat alapján.- az általad feltüntetett árat is figyelembe vettem a véleményem alkotásakor :)
    Monster Cable Interlink 400 mkII
    Dinamika:

    A bársonyos hatása nyilvánvaló, dinamikus viselkedés jellemzi ezt a kábelt: míg a basszus tartományban nagyon élénk és nyomatékos a közép-és magas tartományban sokkal nyugodtabb és egyszerű . Szóval ne számíts izgalmas és gyors futamokra, mint a pld.-dob szólók, a 400 mkII inkább játszik rengeteg ütős basszust, és szép sima a magasban.
    Ez, nem egy nagyon gyors kábel, de a támadások és a bomlások ill. a lecsengéssek még elég természetesen mennek végbe.
    3D képalkotás

    Mivel, a teljesítménye a közép-és magas tartományban elég meggyőző és a sztereó elég széles, de egy kicsit életlen, ahogy hallgattam,a távoli zenészeket.De a helyükön ülnek. Ez nagyon közel hozza a zenészeket . A 400 Mk II úgy tűnt elég jó jelenlét érzetet ad :K
    Szóval magassága, szélessége és mélysége jó és a játékosok ebbe a sztereóba csak simán jól érzik magukat ,de mindezt egyfajta homályos kontúrok nélkül, de ez nem negatív kritika egyáltalán. Ez egy módja annak, hogy reprodukálja a valóság közeli sztereót, ez már igazi audiofil hanggal bír. :K
    Következtetések:

    Ha, a piacon a költségvetést összekapcsolnánk az ár-érték aránnyal a Monster Interlink 400 MK II olyan dolog, amit érdemes kipróbálni vásárlás előtt. Ez nyújtja az egyik legjobb teljesítmény / ár arányt, amit valaha hallgattam és, ha már valaki használta az olcsóbb 100 és 200-ast,de hidd el, a 400 mkII egy hatalmas előrelépést jelent.
    Holnapra hagytam még 2 db-ot (ami nálad szóba jöhet)és ezeknek a kivesézését :) :D

    [ Szerkesztve ]

    Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...

Új hozzászólás Aktív témák