Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Norbi696 #11531 üzenetére
Szép autó, és a fényezése is patika.
Bírom az ilyen méregzsák autókat._
Ma megcsináltam a bőrt. Első körben átmentem rajta tisztítóval, mikroszálas kendővel.
Alig került bele 1 év alatt 4000km, gyakorlatilag a kormányon és a váltón kívül sehol nem volt koszos, csak azon részeken láttam h szürkül a törlőkendő.
Végül másik kendővel beledörzsöltem a balzsamot. Hát mint mondjak, szerintem elég meggyőző fotók alapján is, pedig már szürkületbe csináltam őket, lámpafénynél a garázsban.
Az "illata" viszont érdekes.. kissé kémikus szaga van, az előbb voltam kint, úgy éreztem h elvette azt a kellemes gyári illatát a beltérnek. Vagy ez csak pillanatnyilag ilyen erős szagú?Noh pár kép:
(Jobb klikk, megnyitás új lapon és betölti eredeti méretben)Ezen látszik valamelyest a hatása. Az ajtókon csak a belső könyöktámasz részt kentem át, a körülötte lévő részt még nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest