Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• HSM

félisten

válasz xNemesisx #20490 üzenetére

Na megosztok néhány képet, hogyan lehet a rakoncátlan 4850-eket hatékonyan lehűteni, AC Accelero S1-el!
    A képek minősége pont annyi, ami egy jobb kamerástelótól elvárható, rossz fényviszonyok között.
    Az alany: kép
    Én naív + a gyári+thermaltake sünik: kép
    A módosított thremaltake sünivel: kép1kép2
    A végén megkínálva egy 12cm-s, 1200-as ventivel: http://kepfeltoltes.hu/080812/DSC01448_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A módosítás után rájöttem, hogy a memóriahűtők elzárják a levegő útját és túlmelegszenek, ezért fordítottam rajtuk 90 fokot, de erről sajnos nincs kép, épphogy felfér úgy a RAM modulra, de sokkal jobb!

Amire még figyelni kell: a VRM hűtős rész feltétlen kapjon a 12cm-s által keltett légmozgásból, mert passzívan hűtve igencsak átmelegszik!!!

A végére 5 perc Furmark: kép

Ja, és aki hasonló akcióra szánja rá magát: fontos a sünik felragasztása előtt tiszta alkohollal letisztítani a felületet, majd a sünik 10-15 másodpercre határozottan rányomni. Úgy nem esik le. (Legalábbis nálam 3 napja bírja, pedig már egy leszedés/felrakáson túlvannak... )

És a legfontosabb: akinek referencia kártyája van, és nem akarja kinyírni, az vagy hagyja automatán, vagy tegye fel legalább 70-80%-ra a ventit, a 40% nem elég!!!
    Aki bevállalósabb, az válassza az AC S1-et, úgy könnyen lehűthető a kártya.

És a VRM hűtő, amit az S1-hez kaptam, egy hosszú, X1900-hoz való volt.

Aktív témák