Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    Sziasztok!

    Szeretnék veletek megosztani egy történetet vagy inkább kínszenvedést eme "remek" márkával:

    Adott egy ASUS N55SF, melyet 1,5 év alatt 3.jára kellett szervízbe küldenem, most a legutolsó esetnél telt be a pohár (sanszos h megfőtt a gép...)

    Ezt írtam pontosan a supportnak hiba leírásának: "A gép nem vagy lassan indul el (bekapcsoló gomb megnyomása után 5-6mp mire bejön az ASUS logo), ha nem indul el a gép akkor fekete képernyő mellett villognak a led-ek, a hdd felpörög majd leáll és ez ismétlődik. Akkumlátorról egyeltalán nem indul el a gép, pedig használható még a telep. Továbbá terhelés alatt a GPU 90fok fölé is felmegy, a CPU eléri a 100 celsius is!"
    Normál, 2 éves gyártó garancia
    Na most, csak szeretném elmondani, hogy ez a gép anno 215e Ft-ért lett vásárolva és kb félévente kellett ilyen-olyan gondokkal (először a külső mélynyomó csatlakozója halt meg, majd a billentyűzet) szervízbe küldenem. Azért eléggé felháborító, hogy egy ilyen árú géppel folyamatosan gondok vannak... A szervíz megrendelő oldalán alig lehet pár szóban leírni a hibajelenséget annyira kevés karaktert enged csak írni a rendszer. Továbbá amin most kiakadtam még, hogy 08.26-án rendeltem meg a javítást, a futár 28án vitte el a gépet, de a szervíz csak ezen a héten hétfőn (09.09) kezdte meg a javítást, szerintem ez is kritikán aluli... és az ugye senkit se érdekel, hogy nekik "sok a munkájuk" főleg, hogy addig nincs gépe az embernek, ami adott esetben tanuláshoz, munkához, stb. nélkülözhetetlen... Csak halkan megjegyzem, hogy a törvényben azt írják, hogy 15napon belül megkell csinálni a javítást, itt kb ez az idő arra ment el, hogy nekiálljanak a gépnek.
    Szummázva egy biztos, nekem az első és UTOLSÓ találkozásom volt az asus-al...
    u.i.: arról tud valaki valamit, hogy ez a drága gyártó mennyire kezeli korrekten a garancia meghosszabítását annyival ameddig a gép nem volt elérhető a tulaj számára? (mert ugye ez is törvényben előírt)

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák