- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyisziati #136974 üzenetére
Nem is a rendelésről van szó, hanem a garanciáról.
Sajnos az idő utolsó 10-20%-ában sok bolt már így áll hozzá. Anno a focalprice-ot pár ezer dollár elköltése után épp ezért hagytam ott inkább. A sokak által gyalázatosnak ítélt Pandawill pl - bár lassan, de - mindig megjavította a készüléket. -
válasz
Sanyesz. #114496 üzenetére
Na igen, én a focalprice-szal jártam így. Harmincnégy rendelés (telefon, tablet) és többezer dollár után egy öt hónapos készülékre azt mondták, hogy már túl rég volt vásárolva ahhoz, hogy vállalják a garanciát. Azóta nem vásároltam náluk.
Pl Pandawill sokszor kamuzott a készletrőll, viszont több garanciális ügyem is volt velük, és mindig elvégezték. Máshol volt, hogy visszaküldés után nondták, hogy fizessek rá 40USD-t, akkor javítják "garanciában".
Szóval többnyire itt buknak el a boltok. -
v-man
őstag
válasz
Sanyesz. #111550 üzenetére
Igen, valóban.
Focalprice is ugyanennyiért adja szerdánként (arról is jött email), ott nem írják h presell lenne. -
A focalprice 36 megrendelt telefon és tablet után nem volt hajlandó legariztatni a készüléket, merthogy már 5 hónapja lett vásárolva (amiből persze egy hónapot utazott), és azt mondták, hogy adnak 20USD visszatérítést helyette. Azóta nem vennék tőlük semmit. Még ha csak az első ott vásárolt készülékem lett volna, de ennyi után, meg nem is tudom, milyen fokozatú vásárlójuk voltam...
Szóval hiába olcsó, nem tudom jó vételnek tartani... -
Yag
tag
Sziasztok!
Jól tudom, hogy a Focalprice kínából postázza a termékeit ?
köszi. -
RBJ
addikt
Nekem tűnik úgy mintha a focalprice spanyol oldala lenne? ezek szerint euwarehouse.
-
Magicrat
tag
válasz
Laza... #92469 üzenetére
Na azért csak nem fértem a bőrömbe, mostani befutóm Xiaomi Redmi Note. Nagy a szerelem
- sajnos még csak plátói, de majd januárban! Hátha addig esik egyet az ára, bár most 220 körül mozog, akciósan a focalpriceon 183, de van csoportos rendelés 190-ért... Hmm, bárcsak már ott tartanék
-
GIJoe
addikt
1. A pandán már elvileg van Honor 4, de nem látom h ezen már az új Android lenne?
2.ELEPHONE G4 99$ a focalprice-on, jó ár?
-
GIJoe
addikt
Hmm érdekes kis elhagyós telefon a focalpricetól...
-
Andoidtibi
csendes tag
Sziasztok szeretném kikérni a véleményeteket két telefon között hezitálok az egyik a DOOGEE DG550 a másik Elephone p2000 szerintetek melyiket érdemesebb megrendelni valakinek van tapasztalata a két márka terén? honnan érdemes megrendelni? Minideal-ról olvasok sok jót de a DOOGEE DG550 a focalpricen található. Válaszaitokat köszönöm!
-
wwenigma
Jómunkásember
Focalprice is betolta a 2/32-es UMI x2-t 149.99$-re.
-
válasz
Rodzser Mór #77620 üzenetére
1. Ha kicsit is visszaolvasnál a topicban, akkor látnád, hogy a legtöbb vita a GPS-ek körül alakul ki.
2. Ez egy telefonnak látszó tágy, nekem ingyen se kellene.
3. Focalprice-tól én már több mindent rendeltem, (telefont nem), eddig minden megjött szépen.
+1. Sz@rból nem lehet várat építeni. Ha komolyabban ki akarod használni a GPS-t, akkor vagy célhardvert érdemes venni, vagy valami jobb GPS-el rendelkező telefont (pl. Xiaomi Hongmi), vagy bluetooth GPS-t használnék... -
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Remélem, jó helye írok.Olcsó(bb) fajta GPS-es telefon kéne. Ezt találtam, 50USD 72-ről leárazva.
linkCubot C9+
Mi a véleményetek róla, esetleg van-e valakinek ilyenről tapasztalata? GPS mennyire végzi jól a dolgát ebben a telefonban?
Memória tekintetében a 256MB RAM & 512MB ROM elég a GPS-hez? Ha elmennék túrázni, akkor valami trackinges-nyomkövetős progit rátennék. Más alkalmazás szerintem nem lenne rajta - most még így gondolom. Email olvasás, esetleg pár weboldal nézése lenne még vele.És a focalprice megbízható bolt?
-
Nagya21
addikt
válasz
aytukabozs #75307 üzenetére
HAli!!
DG-350-es Dögíííít Presale-ként vettem 97dodoért, mikor még csak beharangozták a Focalpricen sikeresen átjött mindenen, nekem így nagyon megérte, és a teló is szuperül mükszik.
A fényképezője meg jobb mint az xperia L-mé(mondjuk annak rossz a fókusza, hadakozok a garis szervizzel, mert szerintük meg jó)
Üdv Nagya -
djnice
veterán
Megérkezett a Doogee DG350 Pixels teló. Azt mondanám rá hogy best buy. 99$ volt Focalprice-ról akcióban, belga postával küldték, 10 nap alatt itt volt, egyéb költség nem volt
A telefon nagyon jól össze van rakva, nem recseg, nem ropog és nagyon szép (szerintem). Egyetlen negatívuma hogy kicsit csúszós, könnyű kiejteni a kézből. A rendszer nagyon gyors, nem akad semmi (antutu 17000 pont). Az 1280x720-as IPS kijelző hibátlan. A proximity szenzor és az érintőképernyő jól működik, nem úgy mint a W450-ben. A GPS 1 perc alatt talált jelet. A kamerája tűrhető, nem rosszabb mint egy másik kínai telóban, a videófelvétel része is egész jó. Szóval 2 nap nyomkodás után azt mondom, hogy nagyon ajánlott vétel. -
Zeki
nagyúr
THL, ZOPO, LENOVO.
Nézelődj!Kínai webshopok:
minideal, minitake, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, comebuy, magicbazaar, aliexpressvéletlenszerű a sorrend!
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #67534 üzenetére
Én is a fókáéknál vásároltam meg először a W910-et. De miután nem küldték el hetekig, visszakértem a pénzemet.
Nálam a Pandawill és a Focalprice feketelistás. Az aHappyDeal rendben volt (bár drágább a végösszeg, mint amit az oldalon kiírnak rendelés előtt), a Minideal totál rendben volt. A Geekbuying a legutóbbi rendelésig a kedvencem volt, de most éppen genyóskodnak velem...
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67511 üzenetére
Nem átverés a focalprice ár!
Miért írsz ilyen marhaságot?Most akciós még 7 napig a Dogee.
Nem emlékszel, hogy tavaly ilyenkor a Haier W910 volt náluk ugyanígy akcióban, és sokan örömmel vásároltak, és használták is a telóikat? -
válasz
CoolBoy323 #67511 üzenetére
Focalprice tapasztalatok: [link]
-
sfbukfenc
tag
Talán érdekel valakit.
Focalprice-on a Cubot X6 "CUBOT10OFF" kóddal 176$.#66779 Crytek
Még nem láttam (vagy csak nem emlékszem?)olyan hozzászólást Tőled, amiben meg lettél volna elégedve valamelyik kínai telóval. Talán a Hongmi, de ha jól tudom, olyanod még nem is volt.Remélem, ma én is megkapom az UMI-t, majd írok róla véleményt.
-
madrac
senior tag
Haier W910-et használok, de volt nálam 1-2 napra kölcsönben egy Cubot one (6589T), így leírnám ebbe a topikba is gyors tapasztalataimat, hátha valaki hasznát veszi:
- bekapcsoló gomb pöcök használata kényelmetlen
- dizájn 5-ös
- nyekergésre ennek is hajlamos a háza még új korában is
- doboz beszédhangja van, semmi mély
- gps internettel, frissen letöltött epo-val is trágya volt, nem frissítette a pozíciót, buszon teljesen halott. gps élesztő trükköket nem vetettem be. először azt hittem hogy az mtk-tól nagy meglepetésre jó lesz a gps, mert az ablakból tudott elég gyorsan pozicionálni, de utcán már elromlott...
- a rendszer legalább gyors rajta
- kijelzője pixelesebb mint a Haier-é, és pirosasabb a képe
- 1 darab piros pixel hiba képernyő közepén (focalprice beszerzés...)
- méret: cubot pár mm-el hosszabb, kb egyforma szélesek
- gyári launcher akad, novával tökéletes
- kamerája egy vicc. direkt készítettem összehasonlító fotókat a Haier-el, elég beszédes.. részletek nuku.
- menü gombok háttérvilágítása gagyi, van olyan gomb ami nem is világít, és egyébként is halvány, nem egyenletes a világításuk -
válasz
Gino20 #61361 üzenetére
CineDOG1 digitollából.
Akkor újra:KÍNAI WEBSHOPOK
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, minitake
illetve eladói piac:
aliexpress.com
dhgate.comA sorrend semmit nem tükröz!
És még ezeken kívűl is vannak kínai webshopok! -
Zeki
nagyúr
Akkor újra:
KÍNAI WEBSHOPOK
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, minitake
illetve eladói piac:
aliexpress.com
dhgate.comA sorrend semmit nem tükröz!
És még ezeken kívűl is vannak kínai webshopok! -
Zeki
nagyúr
válasz
dethroner #59778 üzenetére
TCL Idol a neve, de nem olcsó.
Nézd meg a kínai webshopokat.
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, comebuyhogy valóban hol van, meg készleten ténylegesen van-e ott is, az passz.
-
b0bcat
addikt
válasz
berigazek #59036 üzenetére
Nálam ők a legkorrektebbek eddig.
Tényleg mindenkinek tudom ajánlani a Geekbuying-ot.
U.i.: Nem ők a legolcsóbbak, de korrekt árakkal dolgoznak, és nem kellett egyszer sem heteket várnom arra, hogy egyáltalán postázzanak (nem úgy, mint a Pandawill-nél és a Focalprice-nál).
-
Zeki
nagyúr
válasz
gallimi #58987 üzenetére
Igen, vársz.
Meg rágod a körmöd, hogy 2 hete nem adták fel! meg hogy 5 hete úton van! meg hogy 2 hete a vámon!
Mijafaszvanmár!?Szóval vagy van végtelen türelmed, vagy DHL expressel rendelsz.
Kínai boltok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteennem megbízhatósági a sorrend.
-
Ez a nagyon harmatos kijelző miatt kerül ennyibe.
De ha pl HD kijelzővel akarsz venni nyolc magos készüléket, még megteheted egy napig (három hete megy az akció) 216USD-ért a focalpricenál, komolyabb készülékek is elérhetők már 260USD körül - én inkább azt venném, mint a 200-as darabot.zeUS2140
Igen, a geekbuying megbízható bolt, de G2F-et még ne akarj rendelni onnan.
(Szinte mind megbízható, ha emberként kommunikálsz velük.) -
Zeki
nagyúr
Aki esetleg nem tudná milyen kínai webshopok vannak, pár darab:
minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen,
illetve eladói piac
aliexpress.comezt nem megbízhatósági sorrendben írtam, de scam webshop nincs a listában.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Djuree #58644 üzenetére
Üdv itt is!
A VÁM (pontosabban az ÁFA) nem a Kínaitól függ, hanem a Magyar hatóságoktól. A Kínai a maga módján megpróbál segíteni. Mindenféle hülyeséget ráír a dobozra, meg ajándék ikon, stb., de ettől még 99%-ban kell fizetni ÁFÁ-t.
Minideal.net
Antelife.com
Tmallbox.com
Focalprice.comEzekkel már volt dolgom, korrekt üzletek, de még van számtalan áruház ahol tisztességesen állnak hozzád.
-
Zeki
nagyúr
Az etotalk plusz postát is számol.
Aki esetleg nem tudná milyen kínai webshopok vannak, pár darab:
minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen,
illetve eladói piac
aliexpress.com -
GIJoe
addikt
Van valakinek Atomos telefonja, milyen a hétköznapi használatban?
ZTE Geek V975 280$ (focalprice)
-
tfalcon96
aktív tag
Focalprice akció: [link]
Rámentek a kedvenc márkátokra és random kuponokat kaphattok a kedvenc brand-hez. -
b0bcat
addikt
Most eljátszotta velem a FocalPrice azt, amit a PandaWill kétszer is (nem küldi a cuccot, majd két hét után rákérdezve a dologra tájékoztatnak, hogy "out of stock" a cucc, és talán bő egy hét múlva újra lesz), úgyhogy nálam tiltólistára kerültek.
Csalódott vagyok.
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
maggi1886076 #52266 üzenetére
Kínai webshopok: minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, ..stb...
maggika gyere privátba
-
válasz
instantwater #52153 üzenetére
Ezt nagyon nem szabad így kijelenteni.
Sokszor kaptam már vissza pénzt úgy is, hogy már nem is volt semmi paypal jelzés, hibás volt a készülék, visszaküldtem, megbeszéltük és elküldték a vételárat. Amit leírtál, az csak a szélhámosok esetében szükséges. Pandawill, focalprice, antelife és minideal is adta már vissza a készülék árát paypal védettség lejárta után. Viszont egy alkalommal sem kezdtem fenyegetőzni kínai nagykövetséggel (egyfelől mert olyannal nem fenyegetőzöm, amit adott esetben nem tennék meg - ez még a gyereknevelésnél is alapszabály - másfelől pedig tisztában vagyo kvele, hogy ha meg is tennék egy ilyen jelentést a kínai nagykövetség irányába, tudom, hogy semmit nem érnék el vele)
Csak egy példa a mostani postás balhékból.
Egy megrendelt Tengda telefon elindult felém, de nem érkezett meg. Már kifutottam a paypal 45 napjából, de azért írtam az eladónak, hogy nem érkezett meg. Átbeszéltük az egészet, ő elmondta, hogy feladta, de nem jött vissza hozzá a készülék. Szó szót követett, végül visszaküldte a pénzt azzal a megállapodással, hogy ha mégis megérkezik hozzám, akkor felkeresem és el fogom neki utalni újból az árát (amit ez esetben meg is tennék és nem sumákolnám el). Semmivel nem fenyegettem az illetőt, nem követelőztem, hanem megbeszéltük értelmes, felnőtt emberek módjára. Több időt vett igénybe, mint a fenyegetőzés, de célravezető és megőrzi a kapcsolatokat. -
gipsztigris
addikt
Ha valakit érdekel.....
To boost your happiness, FocalPrice present you a 5% off discount coupon here.
Coupon code: Hallofun
Valid till: Nov. 3, 2013 -
Zeki
nagyúr
válasz
HisHis #51423 üzenetére
Jaja, pandawill és focalprice ahol most a legolcsóbb a ZTE v967s
-
GIJoe
addikt
Cubot ONE 4.7" 170$ HD LTPS 1280x720 Android 4.2 MTK6589T 1.5GHz 1GB RAM & 8GB ROM5.0MP & 12.0MP Dual Camera & GPS/A-GPS (Red)
Focalprice -
Zeki
nagyúr
válasz
bigbuda #50889 üzenetére
Kínai webshopok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, martofchina, thboxes, wsdeal, merimobiles, lenteen, coolseason, priceangels, funbooks, 1949dealHogy épp ma hol a legolcsóbb, hol akciós, passz.
Hogy hol postáznak gyorsan?
Ott ahol van raktáron.
Hogy hogyan kapod meg hamarabb és BIZTOSAN? Ha gyorspostával kéred.
Jelenleg kínában kurvanagy káosz van, senki sem akar lithiumos akkukat szállítani, mert megint felrobbant egy nemzetközi futárcég repülője, és lehet megint az akku szar minősége miatt.
Így aztán a kínai boltok mind JÓ SOKÁRA visszakapják a feladott csomagjaikat, és nézhetnek valami alternatív posta után. Aztán lehet hogy akkora lesz a nyomás a postákon (kínai, hongkongi, szingapúri), hogy egyszer csak mégis elkezdik megint szállítani a telefonokat, tableteket, stb... -
GIJoe
addikt
válasz
Vjankovics82 #50114 üzenetére
tegnap annyi volt, de ma már nem, viszont van elvileg egy általános Focalprice kópon kód, ami most nem ugrik be hogy mi...
-
Zeki
nagyúr
válasz
devast #49506 üzenetére
Az SC6825 mag is érdekes, ezeket rakják a legócskább nem 3G-s, nem GPS-es okostelókba.
Csak akkor mi a frásznak okosteló?A Lenovonak és a ZTE-nek vannak olcsó telefonjai, inkább azokat kellene nézegetni.
Kínai webshopok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, martofchina, thboxes, wsdeal, merimobiles, lenteen, coolseason, priceangels -
tfalcon96
aktív tag
Focalprice-on most akciós néhány THL: [link]
-
Zeki
nagyúr
válasz
nimfas #48180 üzenetére
Boltok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech
kellemes nézelődést! -
Zeki
nagyúr
Lenovo A820 csak 130 USD a Focalprice-on.
Itt. -
janakbacsi
őstag
válasz
SzAnnie #46774 üzenetére
a focalprice-t én nem javaslom, bár többen vásároltak már onnan. megrendeltem a haier-t, kifizettem, aztán két hét elteltével sem voltak képesek tracking numbert adni. Ezután paypal dispute, majd claim és a végén visszakértem a pénz és vissza is kaptam. én többet nem rendelek innen semmit.
-
Zeki
nagyúr
DMAL6OF focalprice.com-on 6% kedvezmény.
-
Zeki
nagyúr
-
wigo70
tag
a focalprice-nál mennyit érdemes várni a trackingra? lányom 9 napja rendelt,még nem küldtek csak kacsáznak az emailokra...
a refund kb mennyi idő alatt jön vissza? -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #45192 üzenetére
Szerintem még mindig a focalprice.com-on.
Most nézem, a Haier W850 is megy vodás 900Mhz 3G-n. Akinek olyan kell.
-
GIJoe
addikt
válasz
pinterto #44845 üzenetére
sg post
isa ET T45/ET100 126$ (focalprice)
Capacitive IPS Touch 540x960 Android 4.2 Quad Core MTK6589M 1.2GHz 3G Smartphone with GPS, Bluetooth, Dual Camera (1GB RAM & 4GB ROM) (White) -
gipsztigris
addikt
válasz
janakbacsi #44775 üzenetére
15 nap alatt ideért a W910-es a focalprice-ról. Tegnap kaptam meg.
-
janakbacsi
őstag
focalprice-rol rendelt mar valaki? en most rendeltem egy haiert csak kesobb talaltam a neten infot a cegrol es nagyon sok negativ velemeny van koztuk. lehet hogy cumi lesz belole?
-
kmisi99
addikt
Ez a Haier W910 rohad jónak tűnik 120$ ért ha nem kell dual sim akkor szerintetek is jó vétel focalpriceról? Mert ha igen holnap berendelek egyet.
-
Zeki
nagyúr
válasz
SamWarrick #44228 üzenetére
antelife.com, geekbuying.com, tmallbox.com, dx.com, focalprice.com , pandawill.com
-
wigo70
tag
focalprice-ra nincs valami kuponkód véletlen?
-
lercom
csendes tag
Nem tudtok focalprice-ra véletlenűl cupon codot?
(Haier w910-et venném)
-
válasz
maj-viktor #43482 üzenetére
Haier w910 GPS-e roppant gyors, árban csak 120USD a focalprice-on.
ZTE v956-ot végül nem rendeltem meg, de V967 van itthon, az gyors, pontos, GPS is nagyon hamar talál műholdat. Faea F1 is van itthon, abban ugyanaz a proci van, mitn a v956-ban, az nem talál annyira gyorsan műholdat, de stabilan tartja.
Ha nem kell Dual SIM, egyértelműen a Haier-t venném gondolkodás nélkül...
-
gg72
veterán
válasz
maj-viktor #43479 üzenetére
A Focalprice-on a ZTE V956 csak 120 USD plusz van hozza egy 8%-os kupon is, amivel 111 USD-re jön ki, ami kb. 25500 Ft. Ennyiert nagyon megeri szerintem, igaz csak 512 RAM van benne es nem tul jo a felbontasa: [link]
-
Zeki
nagyúr
válasz
maj-viktor #43374 üzenetére
A Focalprice oldal másik favoritját ajánlom, az akciós ZTE után, a Haier-t. Nagyon dícséri akinek van. Gyors és jó. SŐT! OLCSÓ!
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
-
GIJoe
addikt
Jiayu G3S MTK6589 175$ (focalprice)
-
andatti
senior tag
válasz
RVR400 #42566 üzenetére
Ok. A te linked máshonnan van. Ez tény. Amit a fórumtárs linkelt, az a focalprice oldaláról van. Én kérek elnézést, hogy egy ide, a fórumba betett telefont az alapján ítélek meg, ami az adott linken szerepel, sőt azért is, mert nem kezdtem el kutakodni a neten, hogy mégsem hiszek a szememnek és keresek másik linket, hátha a focalprice-n teljesen rosszul írtak mindent. Sajnálom én nem vagyok ilyen gyanakvó, amit elém tesznek, az alapján szoktam ítélni és ha tetszik, akkor nézek utána esetleg máshol is. Különben nem.
Szóval az eredeti linken ez volt:
Brand & Model JXD P200
Phone Standard GSM, CDMA
Network Support GSM 850/900/1800/1900MHz, CDMA800MHz
Camera Front: 0.3mega pixels, rear: 3.2mega pixels
GPS/A-GPS Supported N/A
Built-in Memory RAM: 512MB, ROM: 4GB
Touch Screen Capacitive
Size of Display 5.0"
Type of Display FWVGA Resolution 480x854Én ezt vettem alapul. és tényleg elnézést kérek, hogy ez alapján nem kerestem ki az általam nem ismert buysku webshop oldalán, (amit te linkeltél) hogy mégsem úgy van, ahogy a focalprice oldalán írták. Sőt az is igaz, hogy egyik link sincs az ajánlott webshop listában az első hsz-ben/összefoglalóban. Még az én általam korábban ajánlgatott geekbuying sem, bár arra is hivatkoztak itt már többen is és talán vettek is onnan.
-
Fura, hogy presale állapotban van, miközben máshol már hetek óta kapni lehet, pl focalprice-on.
Nem ez az egyetlen 512MB RAM-mal és 4 magos procival szerelt készülék, ZTE is készít ilyet (V956), meg másokat is láttam mát MSM8225Q-va lés MTK6589-cel egyaránt.
Sokaknak elég az 512MB RAM is. -
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #41995 üzenetére
A focalprice megbízható.
A toc2c.com-ot meg itt olvastam ebben a topikban.
-
GIJoe
addikt
SP6820 nem tetszik csak
viszont a focalprice, tele van ilyenekkel 50$ körüliért
egyébként ezek várhatóan olcsóbbak lesznek, mivel jön az MTK6572, ami már egész tűrhető az alsó szegmensben -
gg72
veterán
válasz
gaben1117 #40218 üzenetére
A [hivatalos oldal] a Focalprice adataival egyezik meg.
-
gaben1117
senior tag
Kicsit megmosolyogtam most a dolgokat. Cubot gt99-et akarok rendelni. 3 különböző oldalon néztem meg a méreteket, hogy mégis tudjam hasonlítani valamihez.
Pandawill: 134 x 67 x 10mm súly: 150g
Geekbuying: 133 x 65 x 8mm súly: 180g
Focalprice: 134 x 68 x 9.9mm súly: 224gSzerintetek?
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
A Focalprice oldallal kapcsolatban van valakinek bármilyen tapasztalata?
üdv
-
válasz
ggeleven #38869 üzenetére
Félrevezetőnek tartom, mivel annyira szubjektív vélemények vannak, hogy azokból nehéz lenne egy összképet leszűrni.
Persze, ha pontozzuk, akkor más a helyzet. De pl nekem pandawillről volt 12 rendelésem az elmúlt 6 hónapban, akkor 12 véleményt kellene adnom róla, hogy reális képet kapjunk (bár 5 telefon volt, 7 tablet, így itt csak ötöt). Ugyanez igaz focalprice, minideal, antelife, aliexpress és még sok más oldalra is.
Akkor már inkább egy "melyik oldalról rendeljek Kínából" topic, mert annál jobban kidomborodik, ha épp megjelenik egy új és megbízható bolt, vagy ha egy régi hanyatlani kezd, mint pár számadatból (tegyük fel, minideal romlani kezd, akkor azt csak pár hónap múlva vesszük észre, mire a jó adatok leromlanak, míg egy fórumban az utolsó hsz-eket megnézve látható a változás.Ez is szubjektív vélemény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest