- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Nekem van. (Nagybátyám vett ilyet nemrégiben, de sokat van alkalmam nyomkodni, mert mindenben tőlem kér hozzá segítséget.) Elég sok másik hasonszőrű kínaival (kétmagossal, négymagossal, 4-6 col közötti méretben) tudom összevetni.
Szerintem ennyi pénzért teljesen jó készülék a THL T6S. A felbontása élőben nem olyan "bántó", mint leírva (én mondjuk 5,5 colon is elégedett voltam korábban a qHD felbontással), a készülék pedig kellően gyors és stabil. (Tudom, ezen nem múlik semmi, de megemlítem, hogy 600+ mega a szabad RAM indulásból.) Nekem az akkuidő visszajelzés furcsa egy kicsit (néha "ugrik" a számolásban), illetve az eddigi tapasztalatok szerint a bekapcsolt képernyő láthatóan komolyabban meríti a rendelkezésre álláshoz képest, ami minden bizonnyal a relatíve kis kapacitású akkunak köszönhető. A 4.4-es Android sok újat nem mutat elsőre, de nyilván nem hátrány, a hangminősége pedig szerintem jobb, mint a nejem Zopo 700-asának. GPS-t még nem próbáltuk.
Én sem értem, hogy a kolléga miért nevezte viccnek ezt a készüléket.
Ennyi pénzért mi a baj vele? Nemrégiben 90 dollár környékén még fél giga memóriával sem volt négymagos MTK SoC...
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest